Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Μουσικοχορευτική παράσταση στο Άλσος Αγίου Γεωργίου “Χελιδόνα έρχεται…”

Λύκειο-Ελληνίδων-Τρίπολης

Μουσικοχορευτική παράσταση στο Άλσος Αγίου Γεωργίου “Χελιδόνα έρχεται…” θα πραγματοποιηθεί από το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης.

Πρόκειται για μία φιλόδοξη προσπάθεια της Διοίκησης του Παραρτήματος Τρίπολης που θέλει να κλείσει εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που θα συνδυάζει αφήγηση κειμένων,  γνήσιο παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι, πλούσιο ενδυματολογικό υλικό και φυσικά μία πανδαισία  χορευτικών επιλογών που θα μας ταξιδέψει σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει ο Υπεύθυνος του Χορευτικού Τμήματος του Λ.Ε.Τ.  Δημήτρης Μπάκος. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Ορχήστρα “Πεντάηχον ” ενώ στην ενότητα των Ποντιακών χορών λύρα Πόντου θα παίξει ο Γιώργος Σαραφίδης ενώ στο τραγούδι του Πόντου θα είναι ο Στέλιος Σαραφίδης.

 Στην αφήγηση των κειμένων θα είναι ο Χάρης Τσαρούχης και η Ντιάνα Κιρκιλή ενώ ολόκληρη την προετοιμασία και την εμφάνιση των χορευτών θα συντονίζει η εξαιρετική ομάδα των χοροδιδασκάλων του Λ.Ε.Τ. ( Δημήτρης Μπάκος, Αγγελική Νικολοπούλου, Χάρης Τσαρούχης )

 Η καθιερωμένη ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση του Λ.Ε.Τ. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 στο θεατράκι του άλσους του Αγίου Γεωργίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό ( ώρα έναρξης 9 μ.μ. ). Αρωγός αυτής της προσπάθειας είναι ο Δήμος Τρίπολης ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης. Σας καλούμε την τελευταία μέρα του Ιουνίου να αποχαιρετήσουμε με μουσική και χορό τον Ιούνιο και να υποδεχτούμε με φαντασία και καλή διάθεση το 2ο μήνα του καλοκαιριού, τον Ιούλιο του 2023. Σας περιμένουμε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. του Λ.Ε.Τρίπολης

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μαρία Καπόγιαννη

Related posts

Πρόσκληση στην μουσικοχορευτική παράσταση του “Αρκάδων Δρώμενα”

Arcadia Spot FG

Εξαιρετική εμφάνιση του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακού χορού στα Τρίκαλα

ArcadiaSpot Team

Παράσταση “Ζάχαρη άχνη και … χορευτικά ταξίδια”

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment