Ελλάδα Επικαιρότητα Καιρός

Νέα κακοκαιρία από Δευτέρα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Νέα κακοκαιρία από Δευτέρα

Νέα κακοκαιρία από Δευτέρα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα. Από τη Δευτέρα, 04/03, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα φέρει ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη χώρα. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, την Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά από τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι βροχές από τα δυτικά και η κακοκαιρία θα κορυφωθεί την Τρίτη.

Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, προβλέπει ότι στο τέλος της εβδομάδας, μια πολική αέρια μάζα θα εισέλθει στην Ευρώπη, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει και τη χώρα μας, γύρω στις 10-12 Μαρτίου.

Τη Δευτέρα 04/03, στην κεντρική Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών νωρίς το πρωί, ενώ στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες, οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές, ενώ καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά από το απόγευμα.

Την Τρίτη, 05/03, στα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με την εκδήλωση φαινομένων κυρίως στα δυτικά.

Related posts

Αφρικανική σκόνη θα πλήξει τη χώρα μας σήμερα και αύριο

Arcadia Spot GZ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Arcadia Spot GZ

Κακοκαιρία “εξπρές”: Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε πολλές περιοχές

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment