Ελλάδα Επικαιρότητα

Νέα προκύρηξη για 650 πυροσβέστες

Άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Άστρους

Νέα προκύρηξη για 650 πυροσβέστες .Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε την πρόσληψη 650 Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων 7ετούς θητείας στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2024.

Το όριο ηλικίας για τους υποψηφίους αυξήθηκε από τα 31 στα 35 έτη, μετά από συνεχείς αγώνες του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυρεσβεστών.

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε ότι η ενίσχυση των δυνάμεων του Πυροσβεστικού Σώματος με τους νέους δασοκομάντος, σε συνδυασμό με τη δημιουργία 10 νέων Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ), αποτελεί αποφασιστική κίνηση για την επιχειρησιακή ενδυνάμωση του Σώματος σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές.

Επιπλέον, το Πυροσβεστικό Σώμα θα προσλάβει 240 πυροσβέστες και 50 αξιωματικούς μέσω Πανελληνίων εξετάσεων, καθώς και 10 πιλότους, 30 αξιωματικούς μηχανικούς και 10 ιατρούς.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια του διαγωνισμού θα κληθούν σε προκαταρκτικές εξετάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν αθλητικές δοκιμασίες, υγειονομικές εξετάσεις και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

FEK-2023-Tefxos-A.S.E.P.-00052-downloaded-14_12_2023

Related posts

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ξενοδοχείο αναζητά υπάλληλο υποδοχής

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ζητείται υπάλληλος γενικών καθηκόντων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment