Ελλάδα Επικαιρότητα

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες της Ελληνικής Ασυνομίας μέσω του gov.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες της Ελληνικής Ασυνομίας μέσω του gov.gr. Πλέον, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις, να αιτούνται αντίγραφα από τα Βιβλία και τα Έντυπα της Ελληνικής Αστυνομίας, να υποβάλλουν ένσταση σε περίπτωση παράβασης που έχει επιβεβαιωθεί, καθώς και να καταγγέλλουν οικονομικά εγκλήματα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας gov.gr.

Συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί έξι νέες υπηρεσίες, που προσφέρονται μέσω του gov.gr, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις, να καταγγέλλουν παραβάσεις και να αιτούνται αντίγραφα διαφόρων εγγράφων από την Ελληνική Αστυνομία.

Αυτές οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες είναι εξαιρετικά βολικές και απλές στη χρήση. Οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το gov.gr, να συνδεθούν με τους κωδικούς Taxisnet ή web banking και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. Στη συνέχεια, μπορούν να παρακολουθούν την πορεία του αιτήματός τους μέσω του gov.gr χωρίς την ανάγκη να επισκεφθούν απευθείας τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν την υποβολή ένστασης για παράβαση, την υποβολή καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα, την απόκτηση αντιγράφων από πράξεις βεβαίωσης παράβασης, δελτία οδικών τροχαίων ατυχημάτων, ημερήσια δελτία οχημάτων και αντίγραφα τηλεφωνικών κλήσεων προς την Άμεση Δράση. Επίσης, τα αντίγραφα από την ψηφιακή πλατφόρμα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία εγκυρότητας, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για νόμιμους σκοπούς.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment