Επικαιρότητα Παιδεία

Νέος Πρόεδρος του τμήματος ΔΕΤ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

πανεπιστήμιο τρίπολη

Νέος Πρόεδρος του τμήματος ΔΕΤ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΑΝΟΣ ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ

Έχοντας υπηρετήσει 21 έτη το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο Καθηγητής Θάνος Κριεμάδης, ψηφίστηκε ομόφωνα Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη.

Προηγουμένως, είχε διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού με έδρα τη Σπάρτη του οποίου υπήρξε εμπνευστής και συνδημιουργός με τον αείμνηστο Καθηγητή Θεόδωρο Αυγερινό.

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας έχει ως αποστολή του την παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές-τριες στα αντικείμενα της διοικητικής επιστήμης και της τεχνολογίας, με απώτερο στόχο την ανάδειξη των κρίσιμων πλεονεκτημάτων του συνδυασμού τους (της διοικητικής επιστήμης με την τεχνολογία), δημιουργώντας μελλοντικά επαγγελματίες με ευρεία διεπιστημονική γνώση και αποδοχή για τη στελέχωση επιχειρήσεων και οργανισμών σε τομείς, μοχλούς για την οικονομική ανάπτυξη.

Το Τμήμα διαθέτει έμπειρο επιστημονικό και διοικητικό ανθρώπινο δυναμικό το οποίο πιστεύει στη δύναμη της ομαδικής εργασίας και της συνεχούς βελτίωσης.

Related posts

Τι ώρα θα ξεκινήσει η Περιφορά του Επιταφίου στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου

Arcadia Spot NG

Διακοπή νερού στην 11ου Συντάγματος στις 29/04/2024

Arcadia Spot NG

Ευχές από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment