Επικαιρότητα Πολιτικά

Νίκος Γιαννακόπουλος : ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ

Νίκος Γιαννακόπουλος ΤΑΤΟΥΛΗ

Νίκος Γιαννακόπουλος : ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ
Παίρνω την πρωτοβουλία για μια ακόμη φορά να σας απευθύνω λόγους παραινετικούς, λόγους αληθινούς και από καρδίας όπως πάντα έκανα.
Δεν θα σταθώ σε τίποτα από όλα αυτά που διαβάζω από πολιτικούς «αντιπάλους και μη» και αυτό πολύ απλά επειδή τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα διαβάζοντας τόσες λέξεις άχρωμες, άγευστες, κακόγουστες …. Άλλοτε μου έρχεται να γελάσω, άλλοτε να φωνάξω, άλλοτε κάτι άλλο…
Κάποια στιγμή σίγουρα θα πούμε αλήθειες. Αλήθειες που πάνω κάτω όλοι τις ξέρουμε αλλά δεν τις λέμε φωναχτά… ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Επειδή προσωπικά έχω επιλέξει στην ζωή μου «να μην έχω κανέναν ανάγκη…»

Επειδή οι παππούδες μας στα ορεινά της Αρκαδίας μας έμαθαν ότι «ο σβέρκος του λύκου είναι χοντρός για να κάνει μόνος του τα πάντα …»
Επειδή ακριβώς μέχρι σήμερα με βάση και αυτά τα λόγια πορεύομαι στην ζωή μου.
Σας ζητώ με απλά και ξεκάθαρα λόγια να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Αφού σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας για μία ακόμη φορά στο πρόσωπό μου δια της κάλπης, παρά τις όποιες ιδιαιτερότητες υπήρξαν και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, μου δείξατε μεγάλο κομμάτι της αναγνώρισης σας και είμαι σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση αυτό δεν έγινε από απλά κεκτημένη ταχύτητα ή αναγνωρισιμότητα αλλά στοχευμένα όπως πάντα με στόχο μια καλύτερη Αρκαδία.

Επειδή λοιπόν εμείς έχουμε πάντα ως νομοτελειακή διαδικασία το Αύριο της Αρκαδίας μας, επειδή όπως σας ανέφερα σε πολλούς από εσάς που είχα την χαρά να σας συναντήσω κατ’ ιδίαν δεν υπάρχει ούτε ημέρα για χάσιμο, επειδή απαιτείται γνώση, εμπειρία και πλήρη επάρκεια από τον αυριανό Περιφερειάρχη και όχι άλλοι πειραματισμοί σας λέγω ετούτο με όλη την δύναμη της φωνής μου :

Πάμε Μαζί με τον Π. ΤΑΤΟΥΛΗ να φτιάξουμε μια Νέα Πελοπόννησο
Πάμε Μαζί να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας.
Ελπίζω η οριστική κατανομή των εδρών να με οδηγήσει μαζί με τον Πέτρο τον δικό μας Πέτρο στο κατώφλι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πλέον να μην έχω καμία δικαιολογία για το μεγάλο έργο που θα πρέπει να υλοποιήσουμε χέρι – χέρι με τον Αυριανό Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Δώστε δύναμη στους «Δικούς σας Ανθρώπους» σε αυτούς που θα είναι δίπλα σας σε ότι μπορεί να χρειαστείτε, σε αυτούς που τους βρίσκετε πάντα δίπλα σας και έχουν την πόρτα ανοικτή για όλους ανεξαιρέτως.
Ο Π. Τατούλης ήταν αυτός που πριν αρκετά χρόνια «γκρέμισε εν τοις πράγμασι τα μπλε, πράσινα, κόκκινα καφενεία». Αντίστοιχα πράξαμε και οι νεώτεροι τα προηγούμενα λίγα χρόνια. Δεν γίνεται λοιπόν να πάμε εμπρός προς τα πίσω με κομματικούς διαχωρισμούς, ελάτε όλοι μαζί να δουλέψουμε για τον τόπο μας.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ
ΓΝΩΣΗ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΟΡΑΜΑ – ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Related posts

Κώστας Βλάσης: Δήλωση για το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ArcadiaSpot Team

Κάλεσμα συμμετοχής στο νέο spot του Πέτρου Τατούλη (vid)

ArcadiaSpot Team

Το πρόγραμμα εκλογής για τις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment