Επικαιρότητα Πελοπόννησος

Ναύπλιο : Ατύχημα προκάλεσε κατσαρόλα από πτώση 2ου ορόφου

nafplio-atyxhma-katsarola-2

Ναύπλιο : Ατύχημα προκάλεσε κατσαρόλα από πτώση 2ου ορόφου. Στο Ναύπλιο σημειώθηκε ένα ατύχημα που αποτελεί σπάνιο περιστατικό. Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, λίγο πριν τις 11 το πρωί, ένα ζευγάρι επισκεπτών από τη Θεσσαλονίκη αποχωρούσε από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην οδό Καποδιστρίου, κοντά στο Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα.

Κανείς δεν προέβλεπε το επεισόδιο που ακολούθησε: καθώς περνούσαν από κάτω από ένα νεοκλασικό κτήριο, ο άνδρας του ζευγαριού χτυπήθηκε στο κεφάλι από μια κατσαρόλα που έπεσε από τα χέρια μιας ηλικιωμένης γυναίκας που βρισκόταν στο παράθυρο του δευτέρου ορόφου.

Γύρω από τον τραυματία άνδρα συγκεντρώθηκαν γείτονες και επιχειρηματίες από τη γύρω περιοχή για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Αστυνομικοί έφτασαν σύντομα στο σημείο και κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ η ομάδα ΕΚΑΒ της Αργολίδας μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο για ιατρική εξέταση και φροντίδα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, βρισκόμενη σε κατάσταση σοκ, δυσκολευόταν να δεχτεί το περιστατικό. Ανέφερε πως ένας ισχυρός αέρας έκλεισε απότομα το παντζούρι, με αποτέλεσμα η κατσαρόλα να πέσει από τα χέρια της.

Related posts

Συνελήφθη 39χρονος για κατοχή μαχαιριών στο Ναύπλιο

Arcadia Spot GZ

Συλλήψεις σε Ναύπλιο και Άργος για κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων και ναρκωτικών

Arcadia Spot GZ

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Επιχείρηση Διάσωσης Ηλικιωμένου Ζευγαριού από Πυρκαγιά σε Διαμέρισμα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment