Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Βέροια: Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του

Τροχαίο ατύχημα στην παλιά Arcadia

Ένα βρέφος μόλις 6 μηνών κατέληξε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου είχε μεταφερθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με σοβαρά τραύματα. Συνελήφθη η μητέρα του.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από το Μακροχώρι με σοβαρά τραύματα και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το 6,5 μηνών αγοράκι δυστυχώς κατέληξε.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το βρέφος είχε εμφανή σημάδια κακοποίησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον παππού και τη γιαγιά του. Η μητέρα του, φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το verianet.gr, η μητέρα του βρέφους, 37 ετών, κάτοικος Μακροχωρίου και μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και κρατείται. Η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού γεγονότος.

Η 37χρονη μητέρα φαίνεται να στραγγάλισε το μωρό

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με την μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ».

Η 37χρονη φέρεται να είχε νοσηλευτεί με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ δεν είχε επαφές με τον πατέρα τού έξι μηνών βρέφους.

To Live News βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου συνέβη η τραγωδία και, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Εύης Καλλίνη, το βρέφος φαίνεται να στραγγαλίστηκε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που είδαν το μωρό, υπήρχαν πάνω του αίματα, αλλά δεν ανήκαν στο ίδιο.

Η μητέρα φέρεται να χτύπησε το βρέφος με λύσσα μέσα στο διαμέρισμα, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο ανήλικων παιδιών της.

Τα δύο παιδιά έφυγαν από το διαμέρισμα και πήγαν στο σπίτι της αδερφής της 37χρονης μητέρας, καλώντας σε βοήθεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σπίτι και οι παππούδες του μωρού.

Το βρέφος απομακρύνθηκε από τα χέρια της 37χρονης με τη βοήθεια ενός γείτονα, αφού δεν το έδινε το παιδί σε κανέναν άλλο.

«Η κοπέλα είχε τα δικά της προβλήματα»

Ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού Mακροχωρίου της Ημαθίας, Βαλάντης Αθανασιάδης, μίλησε στο MEGA για την ανείπωτη τραγωδία.

«Ήταν μία ήσυχη και καλή οικογένεια. Η κοπέλα είχε τα δικά της προβλήματα. Δυστυχώς, έκανε αυτό που έκανε κι έγινε αυτό που έγινε. Απ’ όσο γνωρίζω, την παρακολουθούσε γιατρός την κοπέλα. Είχε επιλόχειο κατάθλιψη από το δεύτερο παιδί».

πηγή: in.gr

Related posts

Πέθανε βρέφος 11 ημερών στο Βόλο-Άγνωστα τα αίτια θανάτου

ArcadiaSpot Team

Βέροια: Συγκλονίζει η κατάθεση της 37χρονης παιδοκτόνου

ArcadiaSpot Team

Προφυλακισταία κρίθηκε η 37χορνη παιδοκτόνος

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment