Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Ξέχασαν 9χρονο ΑΜΕΑ μέσα σε αυτοκίνητο

Ναρκωτικά: Νέες συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

Ξέχασαν 9χρονο ΑΜΕΑ μέσα σε αυτοκίνητο . Ένας 42χρονος οδηγός και μία 23χρονη συνοδός θα καλούνται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης για αμέλεια, καθώς ξέχασαν ένα ανήλικο 9χρονο παιδί με προβλήματα αναπηρίας μέσα σε ένα λεωφορείο για σχεδόν τέσσερις ώρες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές, και αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού και της συνοδού με την αυτόφωρη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, το παιδί επέβαινε στο λεωφορείο για να μεταβεί σε ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). Όταν έφτασαν στον προορισμό, όλα τα άλλα παιδιά αποβιβάστηκαν κανονικά, αλλά το 9χρονο παιδί ξεχάστηκε μέσα στο λεωφορείο, και κανείς δεν το πρόσεξε.

Περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, ο οδηγός της επόμενης βάρδιας παρατήρησε το παιδί μέσα στο λεωφορείο, συνειδητοποιώντας το λάθος. Αφού έγινε η καταγγελία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό και τη συνοδό, και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αμέλεια που προκάλεσε σωματική βλάβη από παράλειψη.

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Σύλληψη 56χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment