Ελλάδα Επικαιρότητα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Κ/2023 του Α.Σ.Ε.Π

Ηλεκτρονική Εξέταση ΑΣΕΠ για Θέσεις Διοικητών και Υποδιοικητών Υγειονομικών Περιφερειών: Λεπτομέρειες και Οδηγίες

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Κ/2023 του Α.Σ.Ε.Π. Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στις 8:00 το πρωί, ξεκίνησε η διαδικασία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 4Κ/2023 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 40/τ. Α.Σ.Ε.Π./31.10.2023), η οποία αφορά στην κάλυψη εβδομήντα επτά (77) θέσεων μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε διάφορα επίπεδα εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, μέσω της ιστοσελίδας του (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 8:00 και θα λήξει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της προκήρυξης).

Related posts

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ξενοδοχείο αναζητά υπάλληλο υποδοχής

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ζητείται υπάλληλος γενικών καθηκόντων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment