Επικαιρότητα Περιφέρεια

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την περιφερειακή σύσκεψη στελεχών ΠΑΣΟΚ

konstantinopoylos_2

“Καλησπέρα! 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η περιφερειακή σύσκεψη στελεχών #πασοκ για την στήριξη του Koutsoulis Dimitris  ως Υποψ. Περιφερειάρχη. 

Η αυτόνομη πορεία της παράταξης και η προσωπικότητα του Δημήτρη, είναι εχέγγυα για το μέλλον. 

Η σημερινή εισήγηση του Δημήτρη ήταν εκπληκτική, οριοθέτησε με σαφήνεια το προοδευτικό πρόσημο που πρέπει να έχει η περιφερεια, διπλα στον άνθρωπο. 

Την ανάπτυξη που οραματίζεται για τον τόπο μας. 

Για να γίνουν πράξη : 

Ζήτησα από τον Πρόεδρο #Ανδρουλάκης  να ετοιμαστεί άμεσα  κώδικας δεοντολογίας για τα στελέχη μας (βουλευτές, υπ. βουλευτές, μέλη ΚΕ, νομαρχιακών κλπ) τα οποία θα στηρίξουν ή θα συμμετέχουν σε αλλά ψηφοδέλτια.

Χρειάζονται ενιαίοι κανόνες, αρχές και αξίες που να σηματοδοτήσουν την πραγματική αλλαγή στην πράξη και όχι στα λόγια. 

Αναρωτήθηκα,  πώς θα επιτρέπεται σε στελέχη μας, που κατεβαίνουν με άλλα ψηφοδέλτια στις περιφέρειες να μπαίνουν υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος μετά! 

Είναι απίστευτο ότι δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση στήριξης στον Δημήτρη, άνθρωποι που ήθελαν να είναι βουλευτές του κόμματος. 

Τις επόμενες μέρες θα στείλω αναλυτική επιστολή στον Γραμματέα και στα μέλη της ΚΕ για τον κώδικα δεοντολογίας που πρέπει να αποφασιστεί πριν τις εκλογές. 

Οι επόμενες μέρες είναι κομβικές για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου και θα δούμε ποιοι θα κάνουν τα λόγια πράξη ή θα κρυφτούν! 

Η προσπάθεια που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση παρουσία του Γραμματέα της ΚΕ, ώστε να υποστηριχθεί ο Σουλτάνος ως υποψ. περιφερειαρχης απέτυχε. 

Συνεχίζουμε #μαζι για τη νίκη.

Υγ. Για όλες τις αθλιότητες που συνεχίστηκαν κ μετεκλογικά ακόμη και σήμερα από τους κρυφό φίλους του «Σουλτάνου», τα είπε όλα ένας σύντροφος με δυο λόγια, δημόσια, παρουσία του προέδρου, συνασπίστηκαν όλοι οι παράγοντες στις εθνικές εκλογές για να χάσει ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ και να διευκολυνθούν όσοι ήθελαν να στηρίξουν τον «Σουλτάνο»  στην περιφέρεια, αλλά ο δημοκρατικός κόσμος της Αρκαδίας δεν τους ακολούθησε. 

Για τα παραπάνω έχω πολλά να πω αλλά τώρα είναι η ώρα της μάχης.»

Related posts

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 4 Συλλήψεις για κλοπή

Arcadia Spot NG

40 Συλλήψεις και 62 προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Leave a Comment