Ελλάδα Επικαιρότητα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την υπόθεση Καϊλή στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”

konstantinopoulos-odysseas-vouli-ton-ellinon

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Βασικά σημεία της συνέντευξής του:

«Θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι δεν είναι αλήθεια γιατί, νομίζω, κανείς δε θέλει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ωστόσο, η ατομική ευθύνη της κας Καϊλή δεν θα γίνει συλλογική, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι. Χθες το BBC έλεγε για τις σχέσεις της κας Καϊλή με τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Δημητριάδη. Είναι γνωστό ότι η κα Καϊλή είχε απομακρυνθεί από το ΠΑΣΟΚ: αρχικά, όταν ο κ. Ανδρουλάκης απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τότε η κα. Καϊλή υποστήριζε τα ίδια με το Μαξίμου. Έλεγε δηλαδή ότι οι παρακολουθήσεις γίνονται παντού και ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ο μοναδικός που παρακολουθούνταν. Δεύτερον, όταν επρόκειτο να γίνει η συζήτηση της επιτροπής PEGA αυτοί που αντιδρούσαν, ήταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα και η κα Καϊλή. Τέλος, στη ΔΕΘ επέλεξε να πάει στην εκδήλωση με τον κ. Α. Γεωργιάδη και όχι στην συγκέντρωση του κ. Ανδρουλάκη.

Με αυτή την υπόθεση πλήττεται το ελληνικό και το ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα. Τώρα τα ΜΜΕ παίζουν μονοθεματικά την υπόθεση της κας Καϊλή και αυτό το εκμεταλλεύεται η Κυβέρνηση. Γιατί το Μαξίμου θέλει να ασχολούμαστε με αυτό και τίποτα άλλο. Από τότε που βγήκε η είδηση για την υπόθεση του QatarGate, δεν συζητάμε άλλα πολύ σημαντικά θέματα, όπως η παρακολούθηση ενός Υπουργού της Κυβέρνησης, του κ. Χατζιδάκη, που μεν παραδέχεται ότι τον παρακολουθούσαν αλλά δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό.

Το Μαξίμου υπονοώντας ότι η παρακολούθηση Ανδρουλάκη συνδέεται με το σκάνδαλο QatarGate λέει κάτι πολύ αντιφατικό: μόνος του ο Πρωθυπουργός έδιωξε τους κ.κ. Κοντολέων και Δημητριάδη  γιατί ευθύνονταν για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν λάθος και αν το ήξερε δεν θα το επέτρεπε. Πώς δεν θα επέτρεπε μια παρακολούθηση για ποινικό αδίκημα αν υποθέσουμε ότι έχουν βάση αυτά που υπονοεί το Μαξίμου;»

Related posts

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Αυτοί που κατήγγελλαν για μιντιακά συμφέροντα έπιναν ποτό το ίδιο βράδυ με τα συμφέροντα 

Arcadia Spot GZ

Οδυσσέας Κωνσταντινόυπουλος : Η εξεταστική είχε ως στόχο την απόκρυψη της αλήθειας και των ευθυνών του κ. Καραμανλή

Arcadia Spot GZ

Κωνσταντινόπουλος : Tο ΠΑΣΟΚ το θέλω ως κυβερνητική πρόταση και όχι ως «μόνιμη» αντιπολίτευση

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment