Δήμοι Αρκαδίας Επικαιρότητα Υγεία

Κωνσταντινόπουλος: Παρέμβαση για τα ασθενοφόρα στα Τρόπαια-

Παρέμβαση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έγινε στον Υπουργό Υγείας σχετικά με την πιθανή μετακίνηση ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Τροπαίων εκτός Αρκαδίας.

«Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε ώστε να πάνε δύο ασθενοφόρα στο ΚΥ Τροπαίων, μαθαίνω ότι πιθανόν το ένα από αυτά θα φύγει εκτός Αρκαδίας. Να απαντήσει ο Υπουργός τι γίνεται με το ασθενοφόρο. Να μην κάνουμε μισές δουλειές για την Αρκαδία» ανάφερε χαρακτηριστικά. 

Η απάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη

Ο κ. Πλεύρης επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το ένα ασθενοφόρο από τα Τρόπαια θα πάει στο Λυγουριό, λέγοντας συγκεκριμένα: “Στα Τρόπαια, υπάρχουν τρία ασθενοφόρα. Το ένα θα πάει στο Λυγουριό για το μήνα που αφορά την περίοδο του Πάσχα. Θα επιστραφεί όταν καλυφθεί η ανάγκη στο Λυγουριό”.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αντέδρασε λέγοντας: “τα δύο ασθενοφόρα πήγαν στα Τρόπαια για να λύσουν ανάγκες. Τώρα παίρνετε το ένα καινούργιο και αφήνετε το άλλο που είναι χαλασμένο. Θα το αξιολογήσουμε, να το αφήσουμε να πάει για ένα μήνα στο Λυγουριό. Αλλά στα Τρόπαια, η περιοχή είναι δύσβατη, έχει πολλά χωριά και έχει ανθρώπους σε μεγάλη ηλικία και πρέπει να τους προστατεύουμε”

Related posts

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Αυτοί που κατήγγελλαν για μιντιακά συμφέροντα έπιναν ποτό το ίδιο βράδυ με τα συμφέροντα 

Arcadia Spot GZ

Οδυσσέας Κωνσταντινόυπουλος : Η εξεταστική είχε ως στόχο την απόκρυψη της αλήθειας και των ευθυνών του κ. Καραμανλή

Arcadia Spot GZ

Κωνσταντινόπουλος : Tο ΠΑΣΟΚ το θέλω ως κυβερνητική πρόταση και όχι ως «μόνιμη» αντιπολίτευση

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment