Επικαιρότητα Περιφέρεια

Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου: Αποφάσεις για έργα και αναθέσεις

Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας


Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου: Αποφάσεις για έργα και αναθέσεις

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεδρίασε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου και έλαβε αποφάσεις για μια σειρά σημαντικών θεμάτων.

Αθλητικό Κέντρο Παράλιου Άστρους Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για την κατασκευή νέων υποδομών στο Αθλητικό Κέντρο του Παράλιου Άστρους, έργο με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ. Η ανάδειξη του προσωρινού μειοδότη σημαίνει ότι η εταιρεία που μειοδότησε χαμηλότερα θα προχωρήσει στην εκτέλεση του έργου, υπό την προϋπόθεση ότι θα περάσει τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης.

Λαϊκές αγορές Μεσσηνίας

Η Επιτροπή ενέκρινε την επαναπροκήρυξη των αδιάθετων 22 νέων αδειών παραγωγών πωλητών υπαίθριου εμπορίου με τις αντίστοιχες θέσεις δραστηριοποίησης και των 15 θέσεων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους παραγωγούς πωλητές, σε λαϊκές αγορές των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και πωλητές θα έχουν ξανά την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για άδεια ή θέση δραστηριοποίησης στις συγκεκριμένες λαϊκές αγορές.

Κυλικείο ΠΕ Λακωνίας Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Επιτροπή ενέκρινε τη διενέργεια δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου στον χώρο του διοικητηρίου της Περιφέρειας Λακωνίας. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα και ο ανάδοχος θα αναλάβει τη λειτουργία του κυλικείου για τα επόμενα χρόνια. Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού

Η Επιτροπή ενέκρινε την έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 3ο φετινό τρίμηνο. Η έκθεση δείχνει ότι η Περιφέρεια βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων της για το τρέχον έτος.

Εκτός ημερησίας διάταξης

Εκτός ημερησίας διάταξης, η Επιτροπή ενέκρινε τον έλεγχο των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο καθαρισμού ρεμάτων και χειμάρρων των περιοχών Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου, στην Π.Ε. Κορινθίας. Η Επιτροπή ενέκρινε επίσης τα πρακτικά νο 2 ως προς τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης της ανοικτής -μέσω ΕΣΗΔΗΣ- διαδικασίας για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου στα έργα α) συντήρησης και αναβάθμισης των γεωτρήσεων και των αρδευτικών δικτύων του ΓΟΕΒ Παμίσου, β) βελτίωσης και συντήρησης της 9ης εθνικής οδού, στο τμήμα Χώρα – Πύργος Τριφυλίας – Φλόκα – Γαργαλιάνοι και γ) βελτίωσης του δρόμου Ριζόμυλος – Δάρα 0 Δροσιά, στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Related posts

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 4 Συλλήψεις για κλοπή

Arcadia Spot NG

Leave a Comment