Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Ο Οικονομόπουλος τοποθετήθηκε για την αντιπαράθεση Λαγού-Παπαδημητρίου

oikonomopoulos-politiki-prostasia-dios-tripolis

Σε δήλωσή του, ο Προεδρεύων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης και Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, αναφέρει: “Ο συνάδελφος Σ. Παπαδημητρίου μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εντός και εκτός Οικονομικής Επιτροπής, με όλα τα νόμιμα μέσα που του παρέχει η ελληνική πολιτεία. 

Ως προεδρεύων, στην 6-12-2022 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, παραθέτω ότι υπήρξε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των κ.Λαγού και κ.Παπαδημητρίου. 

Ξεκαθαρίζω όμως, πως σε καμία περίπτωση δεν κινήθηκε κάποιος εκ των δυο, απειλητικά έναντι στον άλλο.  Εμείς σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουμε τον Σ.Παπαδημητρίου ως άτομο με ειδικές ανάγκες, που πρέπει να “τυγχάνει” “συμπαθητικής προστασίας”, αλλά ως συνάδελφο με ικανότητες και θέσεις, ακόμη και αν με τα όσα διατυπώνει διαφωνούμε. Και με το περιεχόμενο και με το ύφος τους.

Η αντιπαράθεση τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και την Οικονομική Επιτροπή διεξάγεται σε επίπεδο πολιτικών διαφορών, ακόμη και αν αυτές πυροδοτούν εκατέρωθεν λεκτικές εξάρσεις. Σε καμία περίπτωση ο διάλογος δεν ξεκινά ή τελειώνει με όρους διαφορετικότητας και καλό θα είναι κάποιοι “αυτόκλητοι” προστάτες του συναδέλφου Σ. Παπαδημητρίου να μην εκτρέπουν την συζήτηση σε επικίνδυνα μονοπάτια με αβάσιμους ισχυρισμούς περί ρατσιστικής αντιμετώπισης της προσωπικότητας του.


Ο κ. Παπαδημητρίου, όπως έχει αποδείξει επανειλημμένα, βασίζεται στον κόσμο που τον εμπιστεύεται να τον εκπροσωπεί στο Δ. Σ και είναι απορίας άξιον που επιτρέπει στον καθένα, να τον παρουσιάζει ως κάποιον που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με όποιον τρόπο θεωρεί ορθό, εφόσον πιστεύει πως έχει θιγεί η θητεία του ως αντιδημάρχου στο παρελθόν.”

Related posts

Καύσωνας: Ανοιχτή η κλιματιζόμενη αίθουσα του ΚΑΠΗ Τρίπολης

ArcadiaSpot Team

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Τρίπολης Οικονομόπουλου Γιώργου για τον Γιώργο Βούλγαρη

Arcadia Spot FG

Καύσωνας «Κλέων» – Ανοιχτή θα παραμείνει η κλιματιζόμενη αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Τρίπολης

Arcadia Spot FG

Leave a Comment