Αστυνομικά Επικαιρότητα Πελοπόννησος

Οι συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο στην Πελοπόννησο

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Οι συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο στην Πελοπόννησο.

Συνελήφθη, χθες (16.8.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας
Ναυπλίου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ναρκωτικά.

Συνελήφθησαν, χθες (16.8.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κορίνθου, τρείς (3) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από περίπτερο καπνικά είδη και ενεργειακά ποτά, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμη μία 54χρονη αλλοδαπή, μητέρα ενός εκ των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν, χθες (16.8.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, -2- ημεδαποί, 28χρονη και 34χρονος, αντίστοιχα, γιατί τη 15.08.2023 στη Σπάρτη διέρρηξαν μη λειτουργικό κατάστημα όπου αφαίρεσαν γεννήτρια και καθαριστικά είδη, τα οποία βρέθηκαν και θα αποδοθούν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Related posts

Εξαρθρώθηκαν 2 εγκληματικές οργανώσεις που εξασφάλιζαν παράνομη διαμονή αλλοδαπών

Arcadia Spot KP

Ναρκωτικά: Νέες συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

Arcadia Spot KP

Αθήνα: Σύλληψη 2 μαθητών για κατοχή ναρκωτικών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment