Αστυνομικά Επικαιρότητα Περιφέρεια

Οι συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο

Οι συλλήψεις που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο στην Πελοπόννησο.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (8.8.2023) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών
56χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων, για απάτη.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Άργους-Μυκηνών, μία περίπτωση
κλοπής σε όχημα ημεδαπής, που έγινε την 5.8.2023 στη Νέα Κίο. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για απόπειρα κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθησαν, σήμερα (9.8.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ξυλόκαστρο, από αστυνομικούς της Ομάδας
Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 30, 21, 24 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγες ώρες νωρίτερα στο Ξυλόκαστρο, εισήλθαν σε οικία ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί.
Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ εντός αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και πιστόλι απομίμησης (replica). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (8.8.2023) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών Κορινθίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, 52χρονη και 21χρονος ημεδαποί, γιατί την 7.8.2023, στο Κιάτο, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών Κορινθίας.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για – κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες (8.8.2023) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 18χρονος ημεδαπός και ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα είχαν αφαιρέσει χρήματα και -5- κινητά από ανήλικους ημεδαπούς. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου συλληφθέντα, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (8.8.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβασιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment