Δήμος Γορτυνίας Επικαιρότητα Περιφέρεια

Ολοκλήρωση έργων στην πυρόπληκτη Γορτυνία

paloumpa1

Ολοκλήρωση έργων στην πυρόπληκτη Γορτυνία πραγματοποιήθηκε από την Π.Ε. Αρκαδίας. Τα έργα είχαν συνολικό προϋπολογισμό 2.060.000 ευρώ και αυτοψία σε αυτά διενέργησε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Σκαντζός.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Κώστα Πανουκλιά, επιθεώρησε τα ολοκληρωμένα έργα α) άρσης επικινδυνότητας σε τμήματα της εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2021 (προϋπολογισμός 1.240.000 ευρώ), β) αποκατάστασης των ζημιών στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου, στο τμήμα Τουμπίτσι – Λιβαδάκι – όρια νομού (προϋπολογισμός 400.000 ευρώ), γ) συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου Παλούμπα – Παπαδά (προϋπολογισμός 350.000 ευρώ) και δ) συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού γέφυρα Σερρά – Σέρβου – Λυκούρεσι – Ψάρι (προϋπολογισμός 70.000 ευρώ).

“Φροντίζουμε την καθημερινότητα των πολιτών και συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες της πυρόπληκτης Γορτυνίας” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός.

Related posts

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 4 Συλλήψεις για κλοπή

Arcadia Spot NG

Leave a Comment