Δήμος ΓορτυνίαςΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Ολοκλήρωση έργων στην πυρόπληκτη Γορτυνία

paloumpa1

Ολοκλήρωση έργων στην πυρόπληκτη Γορτυνία πραγματοποιήθηκε από την Π.Ε. Αρκαδίας. Τα έργα είχαν συνολικό προϋπολογισμό 2.060.000 ευρώ και αυτοψία σε αυτά διενέργησε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Σκαντζός.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Κώστα Πανουκλιά, επιθεώρησε τα ολοκληρωμένα έργα α) άρσης επικινδυνότητας σε τμήματα της εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2021 (προϋπολογισμός 1.240.000 ευρώ), β) αποκατάστασης των ζημιών στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου, στο τμήμα Τουμπίτσι – Λιβαδάκι – όρια νομού (προϋπολογισμός 400.000 ευρώ), γ) συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου Παλούμπα – Παπαδά (προϋπολογισμός 350.000 ευρώ) και δ) συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού γέφυρα Σερρά – Σέρβου – Λυκούρεσι – Ψάρι (προϋπολογισμός 70.000 ευρώ).

“Φροντίζουμε την καθημερινότητα των πολιτών και συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες της πυρόπληκτης Γορτυνίας” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός.

Related posts

Visit Peloponnese – Open Call: Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην IFTM Top Resa 2026

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει 900.000 ευρώ σε δράσεις για την κοινωνική ένταξη παιδιών και οικογενειών

Arcadia Spot NG

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.