Ελλάδα Επικαιρότητα

Ορωπός: Νοσηλευτές έπλεναν ξαπλωμένη γυμνή με λάστιχο 70χρονη (pic)

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκηδόνα

Εικόνες ντροπής χτες την Κυριακή από τον Ορωπό. Τον γύρο της Ελλάδας κάνει φωτογραδία κατά την οποία Νοσηλευτές έπλεναν ξαπλωμένη γυμνή με λάστιχο 70χρονη. Στην φωτογραφία αυτή απεικονίζεται το πλήρωμα ασθενοφόρου να πλένει γυμνή με λάστιχο 70χρονη σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νοσηλευτικό πλήρωμα του ασθενοφόρου είχε κληθεί να παραλάβει 70χρονη γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα από το σπίτι της. Η 70χρονη είχε εγκαταλειφθεί και ζούσε μόνη της σε διαμέρισμα στην παραλία Μαρκόπουλου.

Δήμαρχος Ορωπού: Αληθινό το περιστατικό

Ο δήμαρχος Ορωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: “Το ξέρω το περιστατικό και δυστυχώς είναι αληθινό. Περιήλθε σε γνώση μου πριν από δύο ώρες και πραγματικά δεν έχω λόγια για να εκφραστώ. Είναι ντροπή. Είναι ξεφτιλίκι άνευ προηγουμένου που μας γυρίζει αιώνες πίσω”
Επίσης πρόσθεσε: “ήδη έχουν κινηθεί η διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει ΕΔΕ για το περιστατικό. Το ασθενοφόρο δεν είναι του ΕΚΑΒ, είναι δημοτικό ωστόσο το διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη και του ζήτησα να μη σταματήσει τη λειτουργία του ασθενοφόρου, ωστόσο απαίτησα να απομακρυνθεί σήμερα κιόλας το συγκεκριμένο πλήρωμα. Πήγαμε το βράδυ στο γραφείο, ετοιμάσαμε τα έγγραφα και αύριο μπαίνει πρωτόκολλο και ξεκινά η διαδικασία”

Κλήση για κατεπείγουσα ΕΔΕ

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Γιασημάκης: “ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή. Ως δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα ΕΔΕ που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές απ’ όπου και αν προέρχονται σε θα μείνουν ατιμώρητες”
Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στον κόσμο και πληθώρα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα σχόλια παραπέμπουν στο ότι αυτό το βασανιστήριο παραπέμπει σε βασανιστήρια “‘Αουσβιτς”.


Σχετικά με την τύχη του νοσηλευτικού πληρώματος το παρακάτω άρθρο:

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/9461814/oropos-se-argia-o-enas-apo-tous-dyo-pou-katevrexan-ilikiomeni-me-lasticho



Leave a Comment