Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-2 με απίθανο ντεμπούτο του Γραμματικάκη

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0 στο Ηράκλειο με γκολ του Μιριτέλο και του Κρέσπι, ενώ απίθανο ντεμπούτο έκανε ο Γραμματικάκης.

Ο Μίλαν Ρασταβατς στο γνωστό 4-2-3-1 του έβαλε κάτω από τα γκολπόστ τον Γραμματικάκη (ντεμπούτο), ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά ήταν οι Χουχούμης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς και Γκαρθία. Στον άξονα ήταν οι Γκος, Μουνάφο και στην τριάδα πίσω από τον Μιριτέλο οι Ζουγλής, Καλτσάς, Ρενγκίς.

Μπήκε “ζεστός” ο Αστέρας

Στα 15 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού ο Ζουγλής έπιασε ένα σουτ το οποίο ήταν άστοχο και στο 2′ από τον ωραίο συνδυασμό των Χουχούμη, Μιριτέλο, Μουνάφο η προσπάθεια του τελευταίου πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισορροπήσει, δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά, με την άμυνα του Αστέρα να ανταποκρίνεται εξαιρετικά και να μην αφήνει χώρους. Μάλιστα στο 17′ από ωραία αντεπίθεση ο Ρενγκίς είχε την ευκαιρία να απειλήσει, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στην επόμενη φάση, με τον Γραμματικάκη να λέει εντυπωσιακά “όχι” στον Μοσκέρα. Στα επόμενα λεπτά οι Κρητικοί απέκτησαν τον έλεγχο των κινήσεων, όμως οι Αρκάδες στο 37′ άνοιξαν το σκορ με τον Μιριτέλο να εκμεταλλεύεται το ωραίο γύρισμα του Καλτσά, ο οποίος προηγουμένως απέφυγε και τον Θοράρινσον.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Ράσταβατς να έχει το προβάδισμα

Μπήκε για να το… καθαρίσει 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με το υπέρ του 1-0 στα πόδια του μπήκε στο γήπεδο για να το… τελειώσει

Στο 48′, ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα, ο Κρέσπι πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πήγε λίγο πιο πάνω από την εστία και στο 54′ ο Καλτσάς πάλι, που έκανε δύσκολη τη ζωή της αντίπαλης άμυνας πήρε πέναλτι από τον Καρώ. Ο Κρέσπι εκτέλεσε και… 0-2! 

Στο 57′ ο Μπάουμαν απομάκρυνε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκος και στο 60′ ο Βούρος έσωσε την ομάδα του από το 0-3, προλαβαίνοντας τον Γκος λίγο πριν εκείνος στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 

Στο 76′ ο Γραμματικάκης έδειξε ξανά την κλάση του! 

Ο Φελίπε βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και μόνος του αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον αντίπαλο κίπερ. Στο 84′ είδαμε άλλη μια εντυπωσιακή επέμβαση του νεαρού τερματοφύλακα του Αστέρα. 

Ο Λαμπρόπουλος έκανε το σουτ από κοντά, η μπάλα κόντραρε κι ο Γραμματικάκης έκανε ακόμα μία φανταστική επέμβαση! Στο 90′ ο Γραμματικάκης είπε εκ νέου “όχι” στον Λαμπρόπουλο με το ντεμπούτο του να είναι απίθανο και να συνδυάζεται με ένα τεράστιο διπλό για την ομάδα του.

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment