Ελλάδα Επικαιρότητα

Ο αγώνας για το θέμα των παραλιών γυμνιστών

Ο αγώνας για το θέμα των παραλιών γυμνιστών στην ακριτική Γαύδο συνεχίζεται, ενώ η δήμαρχος, Λίλιαν Στεφανάκη, εξέδωσε δήλωση με τίτλο “Ο γυμνισμός και το δίκαιο του ισχυρού”, στην οποία αντιμετωπίζει την αντιπαράθεση που έχει προκύψει για τις παραλίες των γυμνιστών στο νησί.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Γαύδου αναφέρεται:

“Στις 02.00 π.μ. της 15ης Αυγούστου 2023, εντοπίστηκαν από υπάλληλους του Δήμου Γαύδου τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άντρας, πασίγνωστοι παραθεριστές του νησιού. Αυτοί οι παραθεριστές καταγγέλθηκαν να καταστρέφουν τις πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί σχετικά με την απαγόρευση του γυμνισμού στην παραλία του Σαρακήνικου. Επίσης, προχώρησαν στην ανάλογη νομική διαδικασία.

Το τελευταίο διάστημα, υπήρξε μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στην τοπική κοινότητα και τους παραθεριστές σχετικά με το ζήτημα του γυμνισμού στη συγκεκριμένη παραλία, η οποία φιλοξενεί τόσο μόνιμους κατοίκους όσο και επισκέπτες, καθώς και τα περισσότερα επιχειρήματα του νησιού.

Ο Δήμος Γαύδου έχει υποβάλει καταγγελίες για τη συστηματική καταστροφή αυτών των πινακίδων στο παρελθόν, με σκοπό την προστασία της δημόσιας περιουσίας. Οι πινακίδες αυτές επανατοποθετήθηκαν άμεσα για να ενημερώσουν όλους τους επισκέπτες.

Related posts

Το «κίνημα της πετσέτας» δεν αποθαρύνει τους επιχειρηματίες της Νάξου

Arcadia Spot GZ

Μάθετε ποιές είναι οι ασφαλέστερες παραλίες για να κολυμπάτε στην Ελλάδα

Arcadia Spot FG

Leave a Comment