Επικαιρότητα Πολιτικά

Ο Αλέξιος Αρφάνης με την “Πρωτοβουλία Αλλαγής”

arfanis-alexios (1) (1)

Ο Αλέξιος Αρφάνης με την “Πρωτοβουλία Αλλαγής” και συνεχίζει την αφοσίωσή του στον τομέα της τοπικής ανάπτυξης. Η πορεία μας είναι ευθύνη μας, καθώς επιλέγουμε να συνεργαστούμε με άνθρωπους που διαθέτουν εμπειρία, γνώσεις και ενθουσιασμό για να συμβάλλουν στην πρόοδο του Δήμου μας στον τομέα της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.

Ο Αλέξιος Αρφάνης κατέχει τη θέση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου στην Παιδεία και τη Δια Βίου Μάθηση από το 2019, καθώς και τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας στον Δήμο μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Αλέξιος Αρφάνης είναι καταγόμενος από τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας και έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Μαρασλείο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με ειδίκευση σε προγράμματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής και προπονητικής ζωής, με έμφαση στην Ειδική Αγωγή, έχει συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Οι εργασίες του έχουν επικεντρωθεί στο Πρότυπο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, συμμετέχοντας σε προγράμματα για μαθητές παλιννοστούντες και αλλοδαπούς, σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχει αναπτύξει επιμορφωτικά προγράμματα σε διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού μέσω του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε προγράμματα εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Έξυπνης Πόλης (Smart Cities), με εξειδίκευση στην ανθεκτικότητα και σε συνεργασία με διάφορα πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Αλέξιος Αρφάνης είναι μια δυναμική παρουσία με εμπειρία και αφοσίωση στην προαγωγή της τοπικής ανάπτυξης, της εκπαίδευσης και του αθλητισμού στον Δήμο μας.”

Related posts

Συνέντευξη Γιώργου Παπαηλιού Βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Κανάλι της Βουλής

Arcadia Spot GZ

Η δημοτική αρχή αφήνει άλλο ένα μνημείο κακής διαχείρισης

Arcadia Spot GZ

Ο Δημήτρης Πτωχός παρουσιάζει αύριο τους υποψήφιους στην Τρίπολη

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment