Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Αστέρας-Παναθηναϊκός: Τον “γκρέμισε” από την κορυφή

Όσοι ξεχνάνε πως ο Αστέρας είναι η κορυφαία ομάδα της περιφέρειας, θα το πληρώνουν. Αυτή ήταν η ξεκάθαρη δήλωση των κιτρινομπλέ, κόντρα στον επί 20 αγωνιστικές πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες τον γκρέμισαν από την πρώτη θέση, με πρωταγωνιστές Μπαρτόλο και Παπαδόπουλο!

Ετσι ξεκίνησε

Ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρες στην άμυνα. Ιγκλέσιας και Σανταφέ ήταν στον άξονα κι οι Γκαρντάφσκι, Σίτο, Ρεγκίς πίσω από τον Μπαράλες.

Μπήκε καλύτερα ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι, ήρθαν στηνΤρίπολη ως δεύτεροι και ήθελαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι πρώτοι.

Μπήκαν στο ματς καλύτερα, έφταναν συχνά στην περιοχή του Αστέρα και στο 14′ είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, με τον Μπερνάρ να κάνει το γέμισμα και τον Γκαρντάφσκι την τελευταία στιγμή να σταματάει τον Κουρμπέλη.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Καστάνιος πρόλαβε και έδιωξε πριν κάνει το πλασέ ο Παλάσιος, μόνος απέναντι από τον Παπαδόπουλ,  μετά από πάσα του Μπερνάρ.

Στο 32′ ο Πούχατς είχε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ κι ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε ο Κουρμπέλης με δεύτερη κίτρινη.

Κάπου εκεί άρχισαν να ανεβαίνουν οι Αρκάδες. Στο 37′ ο Κρέσπι υποχρέωσε τον Μπρινιόλι σε κόρνερ και στο 42′ η κεφαλιά του Άλβαρες πέρασε λίγο άουτ. 

Το ημίχρονο έκλεισε μετον Αστέρα να αντέχει στην αρχική πίεση των φιλοξενούμενων και φυσικά την κόκκινη στον Κουρμπέλη να αλλάζει τις ισορροπίες.

Μπήκαν για να πιέσουν οι Αρκάδες

Ο Αστέρας, όντας με παίκτη παραπάνω, μπήκε στο ματς με διάθεση να παίξει πιο μπροστά και να πιέσει τον αντίπαλο στο επιθετικό του τρίτο.

Ο Μάντζιος, πολύ έξυπνα, βλέποντας τον Γκαρντάφσκι να έχει κάρτα τον έκανε αλλαγή με τον Μπερτόγλιο που έχει και πιο επιθετικές αρετές. Στο 73′ ο Παναθηναϊκός απείλησε. Ο Βαγιαννίδης έδωσε στον Παλάσιος που μπήκε στην περιοχή επιχείρησε και το διαγώνιο σουτ, αρκετά δυνατό, αλλά λίγο πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου. 

Μπαρτόλο και γκολ!

Τελικά, στο 80′ ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ!  O Σίτο έκανε την ενέργεια και τη σέντρα, ο Πούχατς έδιωξε αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, έφτασε στον Μπαρτόλο που έκανε το σουτ με τη μία και νίκησε τον Μπρινιόλι για το 1-0 του Αστέρα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Μετά από αυτό το τρίποντο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ “σκαρφάλωσε” στην 9η θέση πάνω από τον ΟΦΗ με 21 βαθμούς. Από την άλλη έριξε από την κορυφή τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά την φετινή χρονιά, με την ΑΕΚ να είναι η πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή.

ΑΣΤΕΡΑΣ(Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71′ Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55′ Μπερτόλιο), Κρέσπι, Σίτο, Μπαράλες

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81′ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν (74′ Τσόκαϊ), Παλάσιος (81′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (67′ Ιωαννίδης), Μπερνάρ (68′ Μαντσίνι)

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment