Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει τον Danijel Cesarec!

Danijel Cesarec!

 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει τον Danijel Cesarec! ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει τον Danijel Cesarec για τη σπουδαία προσφορά του στον σύλλογο και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, την Κυριακή (22/10, 16:00), η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα τιμήσει τον σπουδαίο πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Danijel Cesarec. 

Στον Danijel Cesarec θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα για τη σπουδαία προσφορά του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και συνολικά στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, το οποίο τίμησε με την αγωνιστικότητά του, τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και με το ήθος και τον χαρακτήρα του. 

Ο Danijel Cesarec γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1983 στην πόλη Slavonski Brod της Κροατίας. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την ομάδα της πόλης του, Marsonia και μετά το πέρασμά του από την Sparta Prague και την Příbram, το 2004 ήρθε στην Ελλάδα. 

Στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2010, πραγματοποιώντας τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Συνολικά με τα κιτρινομπλέ πραγματοποίησε 78 επίσημες συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας 29 γκολ. Τα 26 γκολ που έχει σημειώσει στην Super League τον φέρνουν στην δεύτερη θέση των σκόρερ του ΑΣΤΕΡΑ στη μεγάλη κατηγορία. 

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε επίσης με τον Ακράτητο, το Αιγάλεω και τον Άρη, ενώ μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας φόρεσε τις φανέλες των Maccabi Haifa, Rijeka, Osijek, Slaven Belupo. 

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment