Επικαιρότητα Πολιτικά

Ο Γιάννης Τρουπής υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Γιάννης Τρουπής

Ο Γιάννης Τρουπής υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη στην παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά.

O Γιάννης είναι γεωπόνος, απόφοιτος του Agronomy Newcastle University του Ηνωμένου Βασιλείου (Bachelor of Science) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Wageningen University της Ολλανδίας (Master of Science IPM CropScience).

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του εμπορίου των αγροτικών εφοδίων, φυτωρίων, λιπασμάτων και βιολογικών λιπασμάτων μέσω των επιχειρήσεων «Αγροεφόδια Τρουπής», «Κηποεφόδια Τρουπής» και «Chemichor» στα Χάνια Σκοπής και στην Κερασίτσα Τεγέας.

Έχει αναπτύξει έντονη κινητικότητα για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και του Προέδρου της Ένωσης Οινοπαραγωγών Πελοποννήσου.

Ο Γιάννης Τρουπής είναι ένας καταξιωμένος επαγγελματίας και ένας ιδιαιτέρως ενεργός και δραστήριος πολίτης. Μας ενώνει η αγάπη μας για τον τόπο μας αλλά και η προσήλωση μας σε κοινές αρχές και αξίες, που θέλουμε να χαρακτηρίσουν την πορεία μας στο Δήμο Τρίπολης. Η ακεραιότητα του και η τεράστια εμπειρία του στο επιχειρείν αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για το συνδυασμό μας.

Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Λυμπεράκη και πατέρας δυο παιδιών.

Related posts

Δωρεάν ψήσιμο αρνιών από το Δήμο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Τι ώρα θα ξεκινήσει η Περιφορά του Επιταφίου στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου

Arcadia Spot NG

Προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος

Arcadia Spot NG

Leave a Comment