Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Ο Γιώργος Καρώνης υποψήφιος με το Γιάννη Σμυρνιώτη

Καλωσορίζουμε στην παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά τον Γεώργιο Σ. Καρώνη.
O Γιώργος είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας – Παραγωγός Αγροτικών Προϊόντων.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος ενεργά στον κατασκευαστικό τομέα πέραν της τριακονταετίας και στη Μηλιά Νεστάνης διατηρεί μεγάλη μονάδα παραγωγής αγροτικών προϊόντων.
Έχει έντονη κοινωνική παρουσία και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος του Δήμου Μαντινείας δίπλα στον αείμνηστο Δήμαρχο Γιώργο Τσαγγούρη.
Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης εκλεγμένος με την παράταξη του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Παυλή.
Υπήρξε Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (2014-2019) και επί θητείας του εκτελέστηκαν και ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα με κυριότερο την «Αντικατάσταση υφιστάμενου αγωγού μεταφοράς νερού από πηγές Πιάνας» προϋπολογισμού άνω των 8 εκατ. ευρώ .
Είναι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Νεστάνης και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης.
Γεννήθηκε και μένει μόνιμα στη Νεστάνη.
Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Παναγάκη και έχουν μια κόρη.
«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Γνωρίζοντας τον Γιάννη Σμυρνιώτη σαν Δήμαρχο και εκτιμώντας την προσπάθεια να στήσει εκ του μηδενός τον νεοσύστατο τότε Δήμο Τρίπολης και στη συνέχεια να αναμορφώσει την πόλη με το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου, αλλά και σαν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας επί Δημαρχίας της παράταξης του αείμνηστου Δημήτρη Παυλή της οποίας ήμουν μέλος, εκτιμώντας το ακέραιο του χαρακτήρα του και την εποικοδομητική του κριτική πάντα για τo καλό του Δήμου, σήμερα συμπορεύομαι μαζί του και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να προσφέρει πολλά για την αναβάθμιση του Δήμου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες που με έχουν τιμήσει με την ψήφο τους μέχρι σήμερα και να διαβεβαιώσω ότι θα αναλώσω τις δυνάμεις μου και την εμπειρία μου μαζί με τον Γιάννη Σμυρνιώτη για το καλό του Δήμου.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Καρώνης»
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

tripolienomenoimprosta

Related posts

Επετειακή εκδήλωση στο Περθώρι

Arcadia Spot NG

Κυριακή του Πάσχα στην Τρίπολη: Εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment