Διεθνή Επικαιρότητα

Ο Γουίλεμ Νταφόε τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο Γουίλεμ Νταφόε

Ο Γουίλεμ Νταφόε τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 150 ταινίες, μίλησε για την τιμή που ένιωσε για την αναγνώριση της καριέρας του.

“Είναι υπέροχο να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας καλλιτεχνών και ανθρώπων,” είπε. “Με το να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και να βλέπουν τα πράγματα από τη δική τους οπτική, μας κάνουν να νιώθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και μας ενώνουν.”

Ο Νταφόε έχει κερδίσει επαίνους για την ικανότητά του να υποδύεται μια ευρεία γκάμα χαρακτήρων, από τον φλύαρο φαροφύλακα στην ταινία “The Lighthouse” μέχρι τον Βίνσεντ βαν Γκογκ στο “At Eternity’s Gate”.

Έχει λάβει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, εκ των οποίων μία για Α’ Ανδρικό Ρόλο για την ερμηνεία του ως βαν Γκογκ. Ο Γουίλεμ Νταφόε

Στην τελετή αποκάλυψης του αστεριού του, ο φίλος και συνάδελφος του Νταφόε, Πέδρο Πασκάλ, τον επαίνεσε για το ταλέντο και την γενναιοδωρία του.

“Επαναπροσδιορίζει την έννοια του επαναστάτη και της πρωτοτυπίας μετατρέποντας τη σε γενναιοδωρία, ακεραιότητα, καλοσύνη και διασκέδαση,” είπε ο Πασκάλ. “Θα πω ότι είναι ο καλύτερος Αμερικανός ηθοποιός της εποχής μας.”

Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα, ο Γουίλεμ Νταφόε παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και δραστήριους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Related posts

Βραβεία Όσκαρ : 4 βραβεία κέρδισε η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Arcadia Spot GZ

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

ArcadiaSpot Team

Πέτρος Φιλιππίδης: Με εγκεφαλικό στο κρατικό Νίκαιας

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment