Επικαιρότητα

Ο Ιωάννης Σαμέλης υποψήφιος με τον Π. Τατούλη στην Π.Ε. Μεσσηνίας

ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΣΑΜΕΛΗΣ

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Ιωάννη Σαμέλη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας.


Ο Ιωάννης είναι αρχιτέκτονας με σπουδές στο American University Southeastern και στο Middlesex University London. Είναι σύμβουλος μελετητής τεχνικών έργων, ενώ έχει επιβλέψει και διαμορφώσει κτήρια και ξενοδοχεία στη Μεσσηνία, στη Μύκονο, στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές χώρας μας. Γνώστης λογισμικών πακέτων και με άνεση στην αρχιτεκτονική σύνθεση και στο στήσιμο εκθέσεων, ο Ιωάννης με την πληθώρα γνώσεων και ταλέντων του αλλά και την ικανότητα ομαδικής εργασίας που τον διακατέχει, θεωρούμε ότι
θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου.

Με την ένταξη του στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε νέους ανθρώπους με ισχυρή θέληση για το καλό του τόπου μας!»
Ιωάννης Σαμέλης: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο πολιτικό γίγνεσθαι της Πελοποννήσου και θεωρώ ότι με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου θα μπορέσω να προσφέρω πολλά στη «Νέα Πελοπόννησο» του κ. Πέτρου Τατούλη. Θεωρώ πως ο Πέτρος Τατούλης αποτελεί την μόνη εγγυήτρια δύναμη για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Στόχος μου είναι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Πελοπόννησος να αποκτήσει την θέση που της αξίζει!»

Related posts

Κώστας Βλάσης: Δήλωση για το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ArcadiaSpot Team

Κάλεσμα συμμετοχής στο νέο spot του Πέτρου Τατούλη (vid)

ArcadiaSpot Team

Το πρόγραμμα εκλογής για τις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment