Ελλάδα Επικαιρότητα Καιρός

Ο Καιρός το 3μερο του Καρναβαλιού

Ο Καιρός το 3μερο του Καρναβαλιού

Ο Καιρός το 3μερο του Καρναβαλιού . Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη,σήμερα το Σάββατο θα διανύσουμε ήπιες καιρικές συνθήκες, αν και η αστάθεια θα εκδηλωθεί στο απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του OPEN αναφέρει ότι η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά προς το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να εμφανιστούν σύννεφα στα ηπειρωτικά και στο εσωτερικό της Κρήτης, συνοδευόμενα από μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν από διάφορες κατευθύνσεις, χωρίς να παρουσιάσουν έντονες εντάσεις, και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 18-22 βαθμούς Κελσίου στο αργότερο μεσημέρι.

Στην Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια με κάποιες συννεφιές κοντά στο απόγευμα, ιδιαίτερα στα βόρεια τμήματα του νομού, με πιθανότητα μπορών γύρω από την Πάρνηθα και την Πεντέλη. Οι άνεμοι θα φυσούν με ένταση 3-4 μποφόρ και ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, προβλέπονται ήπιες καιρικές συνθήκες μέχρι το απόγευμα, αλλά στη συνέχεια αναμένεται να εμφανιστούν σύννεφα, με πιθανότητα μπορών και τοπικών καταιγίδων στην ορεινή ζώνη. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου αργότερα το μεσημέρι. Ο Καιρός το 3μερο του Καρναβαλιού

Την Κυριακή αναμένεται να ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά στη συνέχεια προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στο βορειοδυτικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Όσον αφορά την Καθαρά Δευτέρα, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν, με την αστάθεια να περιορίζεται κυρίως στο νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 6-7 μποφόρ.

Related posts

ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Arcadia Spot GZ

Καθαρά Δευτέρα στη Βυτίνα από το σύλλογο Φιλοπρόοδων

Arcadia Spot GZ

Σημαντική Ανακοίνωση: Προσοχή κατά του Πετάγματος Χαρταετού – Συμβουλές και Οδηγίες από το ΔΕΔΔΗΕ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment