Top News Δήμοι Αρκαδίας Επικαιρότητα

Ο Κώστας Βλάσης πάντα δίπλα στους Αρκάδες (vid)

vlasis-best

Ο Κώστας Βλάσης εμφανίστηκε του στο κεντρικό δελτίο των ειδήσεων της τηλεόρασης BEST στην εκπομπή “Εκλογές 2023”.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος βουλευτης Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο δημοσιογράφο Θέμη Κανελλόπουλο για κρίσιμα ζητήματα όπως:

Το σχέδιο της απολιγνιτοποίησης, τις επενδύσεις που γίνονται στην Αρκαδία, το φυσικό αέριο, την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας στην Αρκαδία. Επίσης ειδική αναφορά έκανε στις λύσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία την τετραετία που αποτελούσε κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικά ο Κώστας Βλάσης είπε:
“Η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει την σταθερότητα, μία οικονομία που αναπτύσσεται, μια χώρα με σύνορα. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια παράταξη ευθύνης, που έχει υλοποιήσει το 95% του προγράμματος της”.

Επίσης μίλησε για το δημογραφικό, τη μείωση του πληθυσμού στην Αρκαδία, αλλά και την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας για να κρατήσει τους νέους στην επαρχία και να μην αποδυναμώνεται η περιφέρεια. Αυτό είπε είναι εφικτό φέρνοντας ιδιωτικές επενδύσεις και δημιουργώντας θέσεις εργασίας.

Επίσης για τις επενδύσεις στην ΒΙΠΕ Τρίπολης δήλωσε:
“Είμαι υπερήφανος γιατί στην Αρκαδία έχουν γίνει τρεις μεγάλες επενδύσεις και από τη θέση μου έχω ασκήσει πιέσεις για να γίνουν αυτές στην ΒΙΠΕ Τρίπολης”.

Τέλος ο Κ.Βλάσης είπε: “Ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα στους Αρκάδες. Μπορούμε να κάνουμε την Αρκαδία οδηγό για όλη την Πελοπόννησο”.

Related posts

Πρόσκληση και πρόγραμμα για τη Σύγκληση της Β΄ Εθνικής Συνελεύσεως στο Άστρος

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Μονοπάτια του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Arcadia Spot NG

Leave a Comment