Επικαιρότητα Πολιτικά

Ο Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στην Κορινθία (pics)

Ο Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στην Κορινθία μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους της «Νέας Πελοποννήσου» . Πραγματοποίησαν

Ο Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στην Κορινθία μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους της «Νέας Πελοποννήσου» . Πραγματοποίησαν ένα εκτενές ταξίδι στην Κορινθία, καλώντας σε νίκη που θα επηρεάσει όλη την περιοχή.

Σε αυτό το ταξίδι, επισκέφθηκαν αρκετές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Νεμέας, του κέντρου της Κορίνθου και του Μεγάλου Βάλτου, όπου συναντήθηκαν με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, ακούστηκαν οι ανησυχίες που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας Elias, όπως ζημιές στις υποδομές και τις γεωργικές καλλιέργειες.

Ο Πέτρος Τατούλης εξήγησε λεπτομερώς το πρόγραμμα της «Νέας Πελοποννήσου» για τη διαχείριση των υδάτων, περιλαμβανομένης της πρόληψης ακραίων φαινομένων και των πλημμύρων. Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μικρών φραγμάτων σε όλη την Κορινθία, τα οποία θα προστατεύσουν από πλημμύρες και θα ενισχύσουν τον υδροφόρο ορίζοντα, προσφέροντας υποστήριξη στους αγρότες. Ο Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στην Κορινθία μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους της «Νέας Πελοποννήσου» .

Επιπλέον, υποσχέθηκε νέα έργα προστασίας των ακτών, ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας, ενίσχυση των αγροτών για την εξωστρέφειά τους και τη δημιουργία ενός ειδικού προγράμματος για όλη την Κορινθία, με στόχο την προσέλκυση νέων αγορών και την ανάδειξη των τοπικών οικονομικών δυνατοτήτων.

Συνοψίζοντας, το σχέδιο τους επιδιώκει τη βελτίωση της περιοχής με ρεαλιστικά μέτρα που θα επηρεάσουν θετικά την τοπική οικονομία και τα νοικοκυριά.

Related posts

Κόρινθος : Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 33χρονο

Arcadia Spot KP

Κορινθία : Εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπών

Arcadia Spot KP

Σύλληψη ενός ατόμου για ναρκωτικά στην Κορινθία

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment