Αθλητικά Επικαιρότητα

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία / Καλεσμένα τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Παν. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου προσκαλούν στις Δημοτικές εγκαταστάσεις τένις του ΔΑΚ Τρίπολης, τόσο τα μέλη της ΑΕΚ, όσο και όλους τους φίλους του αθλητισμού της Τρίπολης για να τιμήσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και να υπενθυμίσουμε σε όλους το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία στην πλήρη συμμετοχή στην κοινωνία .

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1992, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, δίνοντάς μας την ευκαιρία κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Είναι μια μέρα που μας υπενθυμίζει την υποχρέωση διασφάλισης της ισότιμης πρόσβασης ΟΛΩΝ στην εκπαίδευση και στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, βασιζόμενοι στις  αρχές της ενταξιακής εκπαίδευσης. Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο σύλλογος μας, για μια ακόμη φορά θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού απέναντι στα άτομα με αναπηρία. Με αφορμή την ημέρα αυτή σας προσκαλούμε σήμερα Τρίτη 19/12/2023, και ώρα 16:30 στα ανακαινισμένα δημοτικά γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης να γιορτάσουμε όλοι μαζί με τους επίτιμους προσκεκλημένους μας την Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία. Οι προσκεκλημένοι μας θα είναι τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης, όπου θα ξεναγηθούν στους χώρους των γηπέδων τένις του ΔΑΚ Τρίπολης και θα γνωρίσουν απο κοντά το άθλημα της αντισφαίρισης.

Σας περιμένουμε !!!!

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment