Ελλάδα Επικαιρότητα

Ο 38χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή στη Μεσσηνία

Ο 38χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του. Σε ένα ανησυχητικό περιστατικό, ένας 65χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός σε μια ορεινή περιοχή της Φωκίδας με ένα τραύμα στο κεφάλι. Αρχικά, ο γιος του, ηλικίας 38 ετών, εντοπίστηκε σε καλή υγεία κοντά στον τόπο του περιστατικού από έναν βοσκό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 38χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ανέφερε στις αρχές ότι είχε σκοτώσει τον πατέρα του, λόγω επίθεσης που δέχτηκε από εκείνον. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πατέρας του επιτέθηκε σε αυτόν και προσπάθησε να τον σκοτώσει, και ως απάντηση σε αυτήν την απειλή, χτύπησε τον πατέρα του με μια πέτρα.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι και οι δύο άνδρες αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (20/09).

Αρχικά, η εξαφάνισή τους ξεκίνησε όταν ο 38χρονος είχε βγει με το αυτοκίνητό του εκτός δρόμου και είχε ατύχημα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπέστη σοβαρά τραύματα, εξέπνευσε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Από εκείνη την στιγμή, τα ίχνη του και του πατέρα του χάθηκαν μέχρι τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός ο πατέρας και ζωντανός ο γιος.

Related posts

Αστυνομικό Δελτίο Π. Πελοποννήσου για 21/03/2024

Arcadia Spot GZ

Συλλήψεις για Κύκλωμα Μαστροπείας

Arcadia Spot GZ

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment