Αθλητικά Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Ο 7ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift στο Λουτράκι

Ο 7ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Ο 7ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift στο Λουτράκι . Το Αθλητικό Σωματείο Start Line ανακοίνωσε τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, που θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Ο αγώνας αυτός συνεχίζει να λάμπει χάρη στην υποστήριξη του Δήμου, που επιδεικνύει τη στήριξή του προς το Drift, ένα δημοφιλές μηχανοκίνητο άθλημα.

Οι καλύτεροι οδηγοί Drift της χώρας, σε κατηγορίες Drift 1, Drift 2 και Drift 3, θα προσφέρουν εντυπωσιακές επιδείξεις και θέαμα στους εκατοντάδες οπαδούς που αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου.

Οι συμμετοχές για τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift ξεκινούν στις 20 Οκτωβρίου, με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής να είναι στις 3 Νοεμβρίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού ιστότοπου www.e-omae-epa.gr, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6908 805 068 ή στο email: info@startline.gr.

Related posts

Σύλληψη 24χρονου στο Λουτράκι για καταοχή κάνναβης

Arcadia Spot GZ

Σύλληψη 17χρονου στο Λουτράκι για παραβίαση των νομοθεσιών για τον αθλητισμό και τα βεγγαλικά

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθη άτομο για ναρκωτικά στο Λουτράκι

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment