Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Πάνω από 140.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Επίδομα θέρμανσης ρεύματος : Πάνω από

Πάνω από 140.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης. Η πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ έχει συγκεντρώσει άνω των 140.000 αιτήσεις μέχρι στιγμής για το επίδομα θέρμανσης στο ηλεκτρικό ρεύμα. Οι νοικοκυριά που χρησιμοποιούν κλιματιστικά, αντλίες θερμότητας ή θερμαντικά σώματα για θέρμανση μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2024.

Η πλατφόρμα θα υποβάλει έλεγχο και η διαδικασία για το επίδομα θα εφαρμοστεί στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος των δικαιούχων. Περίπου 1,2 εκατομμύρια νοικοκυριά προσδιορίζονται ως δικαιούχα με ποσά που κυμαίνονται από 45 έως 480 ευρώ για το τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2024.

Για να υποβάλει κανείς αίτηση μέσω της πλατφόρμας, πρέπει να συνδεθεί χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς TAXISnet κωδικούς ή, για τους μη κατόχους, να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του δίνοντας ΑΦΜ και αριθμό ειδοποίησης από τις Πράξεις Προσδιορισμού Φόρου Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων των τελευταίων 5 ετών.

Επίσης, παρουσιάζονται κάποια κλειδιά για την υποβολή αίτησης, όπως η ανάγκη να καταχωρηθούν στοιχεία λογαριασμών ρεύματος και η εξαίρεση των δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου. Το επίδομα θα καταβάλλεται στον λογαριασμό του δικαιούχου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Related posts

Επιδόματα : Αύριο η πληρωμή για το μήνα Φεβρουάριο

Arcadia Spot GZ

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ : Ποιοι πάνε ταμείο αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Arcadia Spot GZ

Επίδομα θέρμανσης ρεύματος : Πάνω από 480.000 οι αιτήσεις

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment