Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Πάτρα: Ηλικιωμένος έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και σκότωσε οδηγό μηχανής

Τροχαίο ατύχημα στην παλιά Arcadia

Τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Πάτρα, όπου έγινε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ηλικιωμένος έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό του και σκότωσε χωρίς να το καταλάβει οδηγό μηχανής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα στα φανάρια της Ελ. Βενιζέλου με την Αγ. Ιωάννη Πράτσικα με μικρές υλικές ζημιές.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες άρχισε να κινείται ξαφνικά και ανεξέλεγκτα με την όπισθεν, κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου, έχοντας ανοικτή την πόρτα του. Οχημα που ερχόταν από πίσω του, μόλις που πρόλαβε να τον αποφύγει, αλλά δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο με τον μοτοσικλετιστή που χτυπήθηκε από το ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί στα κάγκελα του κτιρίου που στεγάζεται το 3ο Λύκειο Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγού του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του από την ταραχή λόγω του τροχαίου που είχε προηγηθεί.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου Γιώργου, η οποία έφτασε στο σημείο λίγη ώρα μετά το τροχαίο και ρωτούσε τους αστυνομικούς να της πουν, τι έγινε και αν ζει το παιδί της. Η Τροχαία Πατρών διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ποιος ήταν ο άτυχος νεαρός που έχασε τη ζωή του

Ο άτυχος νεαρός ήταν ο Γιώργος Δημητρόπουλος και έμενε στην περιοχή Ψαροφάι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος ήταν 30 χρονών περίπου.

Related posts

Κόρινθος : Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 33χρονο

Arcadia Spot KP

Ναύπλιο : Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Arcadia Spot KP

17χρονος έπαθε ηλεκτροληξία στην Πάτρα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment