Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Πέντε θέσεις βάθρου του ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης στο ενωσιακό κάτω των 10 ετών στην Τρίπολη

1ες θέσεις smash 10aria 2023

Πέντε θέσεις βάθρου εξασφάλισε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών στην Τρίπολη. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης και η προπονητική ομάδα απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή που παραθέτουμε παρακάτων

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Αρβανίτη, θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου κάτω των 10 ετών (Μανιάτη, Παπακώστα, Τσούτσο, Νικολάου και Τριανταφύλλου για την κατάκτηση πέντε θέσεων τριάδας στο πρόσφατο ενωσιακό πρωτάθλημα που έγινε στην Τρίπολη.

Πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Άτλαντα Τρίπολης έλαβε χώρα το ενωσιακό προπαιδικό πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών. Οι αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας κάτω των 10 ετών κατέκτησαν δύο 1ες , μια 2η και δύο 3ες θέσεις σε όλα τα κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 10 ετών η Παπακώστα Κων/να κέρδισε την 1η θέση του τουρνουά αφού στον μεγάλο τελικό αντιμετώπισε επιτυχημένα την συναθλήτρια της στην ΑΕΚ Τρίπολης Μανιάτη Εβελίνα, η οποία κατέκτησε την 2η θέση. Για την είσοδό τους στον τελικό επικράτησαν των Θεοχάρη (ΟΑ Καλαμάτας) και Κόλλη (ΑΟΑ Πατρών ), αντίστοιχα καθώς και των Νικήτα (Αρκαδικός Ο.Α) και Σταματελάτου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών).

Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών την 1η θέση στο Cosolation Draw κέρδισε ο Τριανταφύλου Θάνος σε 8άρι ταμπλό, και δύο 3ες θέσεις κατέκτησαν οι Νικολάου Στέφανος και Τσούτσος Κων/νος, οι οποίοι για την είσοδό τους στην 4άδα αντιμετώπισαν επιτυχημένα τους Σταθόπουλο (Α.Ο.Α Πατρών), Κασσίμη (Αρκαδικό Ο.Α) και Συψά (Α.Ε.Τ Νίκη Πατρών) αντίστοιχα.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στη νέα φουρνιά παιχτών του ομίλου μας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια στο επόμενο ενωσιακό πρωτάθλημα, που θα γίνει σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Κορίνθου.

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment