Top News Εκδηλώσεις Κοινωνικά

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Ο Δήμος Τρίπολης, το Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρίπολης σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:30.

Θα μιλήσουν η κα. Θεοδώρα Τσαούση, Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχολογικής και Εργασιακής Στήριξης του Συμβουλευτικού Κέντρου Τρίπολης (ΚΕΘΙ), η κα. Παναγιώτα Καντζάβελου, Κοινωνική Λειτουργός του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας, του Δήμου Τρίπολης και η κα. Βίκυ Ιγγλέζου, Επικεφαλής Europe Direct Πελ/σου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Τραντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν:

Το μονόπρακτο «Ως πότε» σε σενάριο και σκηνοθεσία του κ. Παναγιώτη Πιτερού. Θα ερμηνεύσει το μέλος της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης κ. Νεκταρία Αλειφεροπούλου.

Το ολιγόλεπτο φιλμ «Ο άνθρωπός μου» σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη, σεναριογράφου, θεατρικού συγγραφέα και ηθοποιού, κ. Αλέξανδρου Μαυρόγιαννη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο σολίστ κιθάρας κ. Κωνσταντίνος Μπουλούγαρης και η Βαλεντίνα Σιακωτού στην ερμηνεία των τραγουδιών.

Related posts

14 Μαρτίου: Ημέρα του Π!

Arcadia Spot GZ

H Ημέρα της γυναίκας

Arcadia Spot GZ

Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Δωρεάν Παιδική Θεατρική Παράσταση από τη ΔΕΥΑΤ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment