Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε νίκη στο Αγρίνιο με γκολ του Μιριτέλο, σούπερ κινήσεις Ράσταβατς. Ο Γκορτσίλας κατήργησε τους κανονισμούς αφού δεν έδωσε κίτρινες σε παίκτες του Παναιτωλικού σε ξεκάθαρες φάσεις ενώ δεν απέβαλε τον Ξενιτίδη στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με τους Παπαδόπουλο, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμη, Μουνάφο, Σουρλή, Ρεγκίες, Καλτσά, Μπαρτόλο και Μιριτέλο ενώ οι γηπεδούχοι με τους Καπίνο, Μάλη, Ντουάρτε Μπ., Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβα, Μπαλντάσαρα, Χατζηθεοδωρίδη, Χουάνπι, Πέδρο και Ντουάρτε Φ.

Από νωρίς μπροστά στο σκορ

Στο όγδοο λεπτό του αγώνα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε πάνω στον Μιριτέλο και στη συνέχεια πήγε στα δίχτυα.

Στο 17′ ο Ρεγκίς βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε από πλάγια θέση, μετά από πάσα του Τζουγκάνοβιτς, αλλά ο Καπίνο έδιωξε σε κόρνερ. Η πίεση του ΑΣΤΕΡΑ συνεχίστηκε και στο 20′ οι Αρκάδες βγήκαν στο τρανζίσιον, με τον Μπαρτόλο να κάνει το σουτ, όμως ο πορτιέρε του Παναιτωλικού τον σταμάτησε.

Στο 24′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μπαλντασάρα δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος είχε απάντηση και μπλόκαρε. Στο 28′ είχαμε νέα αντεπίθεση του Αστέρα, ο Μιριτέλο έστρωσε στον Καλτσά και αυτός δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 31′ ο Μπαρτόλο χτύπησε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα ο Ζούγλης να περάσει στη θέση του.

Στο 31′ έπειτα σέντρα από τα αριστερά, ο Ζοάο Πέδρο έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αστέρα. Ο Αστέρας πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 χάρη στο γκολ του Μιριτέλο.

Το β’ μέρος βρήκε τον Αστέρα να πιέζει για ακόμα ένα γκολ. Στο 52′ ο Καλτσάς δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας μετά από ωραία σέντρα του Χουχούμη που παρεμβλήθηκε ο Μιριτέλο.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν καθώς είχαν αντίπαλό τους και το χρόνο. Από το 66′ ο Αστέρας έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς ο Καρμόνα είδε δεύτερη κίτρινη. Η πρώτη ήταν περίπου στο 66′ σε φάουλ επί του Χατζηθεοδωρίδη.

Στο 70′ ο Ράσταβατς πέρασε στο ματς τους Γκος, Βαλιέντε και Ζουγλή, με τον τελευταίο στο 4-4-1 να είναι στην κορυφή.

Ο Αστέρας κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλό και δεν τον άφηνε να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα.

Οι κιτρινομπλέ ήταν αυτοί που έκαναν καλή διαχείριση του ματς και φρόντισαν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα ως το τέλος. Μ’ αυτή τη νίκη, οι Αρκάδες έφτασαν στους 11 βαθμούς και στο -3 από την 6άδα.

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment