Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Παράσταση Καραγκιόζη στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

5

Παράσταση Καραγκιόζη στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας με Είσοδο Ελεύθερη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα φιλοξενηθούν παραστάσεις Καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους.
Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στην πλατεία της Κοινότητας Αγίου Πέτρου και ώρα 21:00 θα παρουσιαστεί από το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Το φάντασμα του σαραγιού και ο καπετάν Κίσσας».


Σε μια επαρχιακή πόλη έχει παρουσιαστεί ένα παράξενο φαινόμενο, ένας κουκουλοφόρος που τρομοκρατεί τους κατοίκους σκοτώνοντας μάλιστα και ορισμένους. Ο Καραγκιόζης ανακαλύπτει ότι αυτό το «Φάντασμα» διαλέγει και επιτίθεται μόνο σε Έλληνες. Έτσι μαζί με τον Χατζηαβάτη, ανεβαίνουν στα βουνά και καλούν τον Καπετάν Κίσσα να τους βοηθήσει. Εκείνος και ύστερα από ανάθεση και του ίδιου του Πασά, μετά από σκληρή μάχη, σκοτώνει το Φάντασμα που όπως αποκαλύπτεται ήταν ο γιός του Πασά.

Related posts

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Β.Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment