Δήμος ΤρίποληςΕκδηλώσειςΕπικαιρότηταΚοινωνικά

Παράσταση κουκλοθέατρου στην Τρίπολη-κέντρο “ΑΝΕΛΙΞΗ” του ΟΚΑΝΑ

anelixi-okana

Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί παράσταση κουκλοθέατρου στην Τρίπολη, στη Σκακιέρα, από το σχήμα “Στρίγγλες” με το παραμύθι “Με λένε Βησσαρίωνα Α. Μπακακούλη”.

Η εν λόγω παράσταση αποτελούσε μέρος της κοινής δράσης ευαισθητοποίησης για την ευρύτερη συνεργασία όσον αφορά στην πρόληψη και την κοινωνική ένταξη των ατόμων που κάνουν χρήση ουσιών που είχε διοργανώσει στις 26 του περασμένου Ιουνίου, στην αρκαδική πρωτεύουσα, η επιτελική/ συντονιστική δομή κοινωνικής ένταξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο και το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ “Ανέλιξη”.

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά για το απόγευμα της πιο πάνω ημέρας, οδηγήθηκε σε αναβολή εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το απόγευμα της ημέρας εκείνης στην Τρίπολη.

Related posts

Βανδαλισμός στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας

Arcadia Spot NG

Κώστας Τζιούμης: «Μέσα από διάλογο και συνεργασία, η καλύτερη αξιοποίηση κάθε ευρώ για το τόπο μας»

Arcadia Spot NG

ΑΚΥΡΩΣΗ παράστασης στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.