Επικαιρότητα Περιφέρεια

Παράταση προθεσμίας στην πρόσκληση για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

perifereiako-epixeirisiako-programma-peloponnisou

Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία μέσα στην οποία οι ενδιαφερόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορούν να υποβάλουν προτάσεις χρηματοδοτικής ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων για τη δράση 2.b.2.3 “Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014 – 2020”.

Η νέα, τροποποιημένη πρόσκληση περιλαμβάνει, εξ άλλου, διευκρινίσεις αναφορικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και ενώ σε αυτή υπάρχει επίσης προσθήκη επιλέξιμων κωδικών δραστηριότητας.

Ο προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης της εν λόγω δράσης ανέρχεται στο ποσό των 3.750.000 ευρώ, η χρηματοδότησή της δε προέρχεται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Στο πλαίσιο της δράσης ενισχύονται επενδυτικά σχέδια διάρκειας έως 24 μηνών συνολικού προϋπολογισμού ύψους επένδυσης (επιχορηγούμενος προϋπολογισμός) από 10.000 έως 60.000 ευρώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσκληση και την υποβολή προτάσεων και άλλες διευκρινίσεις δίνονται:

α) στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου (αρμόδιο στέλεχος Ιωάννα Λαμπροπούλου, τηλ: 271 3 601380, e-mail: ilampropoulou@mou.gr URL: http://www.eydpelop.gr) και β) από τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (Μαιζώνος 122 και Γούναρη, 262 22, Πάτρα, τηλ: 261 0 622711, e-mail: efd@diaxeiristiki.gr , URL: www.diaxeiristiki.gr).

Για τεχνικά θέματα του ΠΣΚΕ οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο HELPDESK (γραφείο υποστήριξης) που λειτουργεί η ΜΟΔ, τηλ. 210-7787940, support@mou.gr (ώρες γραφείου 9 π.μ. – 5 μ.μ.

Την πλήρη τροποποποιημένη πρόσκληση μπορείτε να την δείτε εδώ.

Related posts

Ξεκινά η διαδικασία για το Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

#omada_Arcadia_Spot*

Παρέμβαση ΠΕΣΠ για την τροποποίηση προκήρυξης της δράσης“Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”

#omada_Arcadia_Spot

Περιφέρεια | Πίστωση 30.000.000 ευρώ για ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό

#omada_Arcadia_Spot

Leave a Comment