Top News Επικαιρότητα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ: Live cooking σήμερα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ: Live cooking σήμερα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ: Live cooking σήμερα

Τα επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν τις δυνάμεις τους προσφέροντάς μας πλούσιες εκδηλώσεις ενισχύοντας παράλληλα τις επιχειρήσεις και τη Πελοπόννησο. Η έκθεση δε σταματάει στην παρουσία των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες της έκθεσης στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης συνεχώς εμπλουτίζεται και περιλαμβάνει ημερίδες. μουσικοχορευτικές παραστάσεις και ένα live cooking που θα μείνει αξέχαστο! ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ: Live cooking σήμερα

Καθώς, λοιπόν, η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ βρίσκεται στο επίκεντρο της τοπικής -και όχι μόνο- ζωής οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με ένα πρωτότυπο live cooking. Η γαστρονομική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Ναυπλιέων. Ο σεφ Παναγιώτης Κοκκάλας θα μας μυήσει στην παράδοση μέσα από την συνταγή της περιοχής: Κόκορα κρασάτο με γκόγκες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της γαστρονομίας!

Υπενθυμίζουμε πώς παρέχεται Δωρεάν Μεταφορά επισκεπτών στην έκθεση από το Επιμελητήριο Αρκαδίας
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει όσους θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση ότι όλες τις μέρες θα υπάρχει μίνι λεωφορείο από την πλατεία Κολοκοτρώνη και προς τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης προς την Πλατεία Κολοκοτρώνη, ανά μία ώρα, βάσει ωρών λειτουργίας της έκθεσης.
Καθημερινές το λεωφορείο ξεκινά από την πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16:00 και

Σαββατοκύριακα στις 10:00.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο δρομολόγιο από τις εγκαταστάσεις
της έκθεσης είναι 21:15.

Related posts

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Μεγάλη Τρίτη στην Τρίπολη: Δείτε τις εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

Leave a Comment