Επικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: «Θωρακίζουμε την Τρίπολη – Λύνουμε χρόνια προβλήματα»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής στην πόλη της Τρίπολης. Πρόκειται για το αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού 2.500.000 €, το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Την περιοχή Φιλικών, όπου εξελίσσονται οι εργασίες, επισκέφθηκε την Τρίτη (9/5/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι «είναι ένα έργο πολύ σημαντικό διότι θα προσφέρει αντιπλημμυρική προστασία, σε περιοχές της πόλης (από την περιοχή Φιλικών ως το γήπεδο του Αστέρα) που έχουν ταλανιστεί από πλημύρες. Παράλληλα, θα βελτιώσει τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού, αφού θα διαχωρίζονται τα όμβρια από τα λύματα.

Ήταν ζητούμενο επί πολλά χρόνια από τους κατοίκους, αλλά και από την ΔΕΥΑΤ.

Όταν ολοκληρωθεί, σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα της περιοχής.

Συνεχίζουμε με έργα υποδομής.»

Από την πλευρά του, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΤ κ. Κώστας Μανδρώνης αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, κάνοντας λόγος για ορθολογικότερη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού.

https://www.facebook.com/DimosTripolisofficial/posts/713988210728220

https://www.facebook.com/watch/?v=187265430471884

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Κάναμε ό,τι μας ζητήθηκε για την πυρασφάλεια στο Άλσος Αγίου Γεωργίου – Η απόφαση να μη δοθεί η εξαίρεση είναι ακατανόητη»

Arcadia Spot NG

Αλλαγή χώρου θεατρικής παράστασης

Arcadia Spot NG

«Ο Δήμος Τρίπολης καλεί τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα να συμμετάσχουν στον EU Agri-Hackathon 2026»

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.