Επικαιρότητα Πελοπόννησος Περιφέρεια

Περιστατικό Πυροβολισμών έξω από το Νοσοκομείο του Ναυπλίου

Περιστατικό Πυροβολισμών έξω από το Νοσοκομείο του Ναυπλίου

Περιστατικό Πυροβολισμών έξω από το Νοσοκομείο του Ναυπλίου. Χθες το απόγευμα, δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Λόγω της έντασης που επικράτησε, σημειώθηκαν πυροβολισμοί και ξυλοδαρμοί έξω από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και πανικός.

Η Ιωάννα Αθανασούλα, αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, μίλησε στην ΕΡΤ για το περιστατικό.

«Κάθε φορά που υπάρχει εφημερία, προσευχόμαστε να μην έχουμε τέτοια περιστατικά. Συμβαίνουν συχνά και πυκνά. Κάθε φορά κάνουμε το σταυρό μας και λέμε να είναι το τελευταίο, αλλά δυστυχώς οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες. Ζούμε κάθε μέρα με τον φόβο», είπε. Ναύπλιο

«Χθες για άλλη μια φορά είχαμε επεισόδια στο νοσοκομείο μας από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν κινδύνευσε κάποιος από το προσωπικό, τους ασθενείς ή τους υπάρχοντες ασθενείς γιατί το νοσοκομείο μας ήταν σε γενική εφημερία. Η διένεξη δύο οικογενειών έφερε πυροβολισμούς έξω από το νοσοκομείο, ξυλοδαρμό μέσα στο νοσοκομείο μεταξύ τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση. Το προσωπικό προσπαθούσε να καλύψει και να κρύψει τους ασθενείς που περίμεναν στα επείγοντα περιστατικά να εξεταστούν, να προστατευθεί και το ίδιο και ταυτόχρονα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δύο τραυματισμένους από τις ομάδες αυτές των συγκεκριμένων ανθρώπων», περιέγραψε. Ναύπλιο Περιστατικό Πυροβολισμών

«Τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα καθώς υπήρχε κόσμος στο νοσοκομείο. Ο κόσμος με προβλήματα έρχεται στα νοσοκομεία για να λάβει υπηρεσίες, είτε πρόκειται για εγκεφαλικό, καρδιολογικό, παιδιατρικό, γυναικολογικό ή χειρουργικό περιστατικό. Υπάρχει κόσμος λοιπόν που περιμένει να εξεταστεί. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι θα γινόταν αν άρχιζαν οι πυροβολισμοί να πέφτουν μέσα στο νοσοκομείο ή να φεύγουν σφαίρες αριστερά δεξιά στον κόσμο. Δεν θέλω να το διανοηθώ, δεν θέλω να το σκεφτώ καν», κατέληξε.

Related posts

Συνελήφθη 39χρονος για κατοχή μαχαιριών στο Ναύπλιο

Arcadia Spot GZ

Συλλήψεις σε Ναύπλιο και Άργος για κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων και ναρκωτικών

Arcadia Spot GZ

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Επιχείρηση Διάσωσης Ηλικιωμένου Ζευγαριού από Πυρκαγιά σε Διαμέρισμα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment