Επικαιρότητα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Πελοποννήσου θα διεξαχθεί στις 10- 11-12-13 Νοεμβρίου 2022 στην Τρίπολη.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ ανέθεσε στον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ (ΑΡΚ.Ο.Α.Μ.) την διοργάνωση του σπουδαίου αυτού αγώνα. Το τουρνουά διεξάγεται – για πρώτη φορά – στην Τρίπολη και έδρα του αγώνα θα είναι το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.
Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή άνω των 100 αθλητών, μεταξύ των οποίων μέλη όλων των Πελοποννησιακών Ομίλων, μεγάλων αθηναϊκών ομίλων και μέλη των Εθνικών Ομάδων.
Η συνάντηση αυτή, εκτός του αγωνιστικού κομματιού, αποτελεί και μια σπουδαία ευκαιρία ώστε η πόλη μας να καταστεί ετήσιος μπριτζιστικός προορισμός και να αυξηθεί έτσι η επισκεψιμότητά της.
Συνδιοργανωτής του τουρνουά είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, κύριος υποστηρικτής δε είναι ο Δήμος Τρίπολης με την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής του αγώνα. Παράλληλα, οι επαγγελματίες της Αρκαδίας υποστηρίζουν εμπράκτως τη διοργάνωση, τόσο με χρηματικές χορηγίες όσο και με τα προϊόντα που διέθεσαν, με σκοπό να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους αθλητές τιςκαλύτερες προϋποθέσεις να αγαπήσουν την πόλη μας. Στους χορηγούς μας συμπεριλαμβάνονται οι κάτωθι εταιρείες: Οινοποιία Μποσινάκης, Αφοί Μπαζιωτάκη – τυροκομικά, ΜΑΙΝΑΛΟΝ – Βιοτεχνία Ζυμαρικών, Spiropoulos Κλιματισμός, Οικ. Παπαντωνόπουλου – Γλυκά του κουταλιού, Οινοποιείο Τρουπή, Nasiakou Wines, Avdis Winery, Κτήμα Καλογερόπουλου, Τυροκομείο Τσατσουλής.

Related posts

Το ArcadiaSpot στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας

Arcadia Spot NG

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ: Το πρόγραμμα της ημερίδας

Arcadia Spot NG

3ο Φοιτητικό Συνέδριο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΠαΠελ 

Arcadia Spot NG

Leave a Comment