Αθλητικά Διεθνή Επικαιρότητα

Πιτσιρικάς έγινε viral ,αφότου πήρε αυτόγραφο του Μέσι

r1188622_1296x729_16-9

Πιτσιρικάς έγινε viral.Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί μια πραγματική εμπνευστική φιγούρα για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα για τους νεαρούς οπαδούς του άθληματος. Για πολλούς πιτσιρικάδες, ο Αργεντινός αποτελεί το απόλυτο πρότυπο, ένας παίκτης που ονειρεύονται να ακολουθήσουν τα βήματά του και τον λατρεύουν με πάθος και υπερβολική αφοσίωση.

Μια υπέροχη στιγμή που αποδεικνύει τον ανεπίστρεπτο φανατισμό προς τον Μέσι καταγράφηκε στο Μαϊάμι, όταν ένας πιτσιρικάς περίμενε επιμόνως με τον πατέρα του για ώρες, απλά για να δει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή να περνά από κοντά. Φορώντας περήφανα τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι και κρατώντας τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, ο μικρός είχε ένα μοναδικό στόχο: να ζητήσει απλά ένα αυτόγραφο από τον αστέρα του ποδοσφαίρου.

Οταν ο 36χρονος Μέσι επιτέλους άκουσε την παράκλησή του, δεν δίστασε καθόλου. Αγκάλιασε τον μικρό οπαδό του, τον έκανε να νιώσει ξεχωριστός και υπέγραψε ευχαρίστως τη φανέλα του. Ο πιτσιρικάς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του από την ανυπομονησία και τη συγκίνηση που ένιωσε από την παρουσία του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή. Ο πατέρας του απαθανάτισε την συγκινητική στιγμή σε ένα βίντεο, το οποίο έγινε άμεσα viral, αποτυπώνοντας την αληθινή μαγεία που μπορεί να δημιουργήσει ένας πραγματικός ήρωας για τους νέους θαυμαστές του.

Δείτε το βίντεο εδώ

Related posts

8η Χρυσή μπάλα για τον Λιονέλ Μέσι ;

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment