Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Ποινική Δίωξη: Συλλήψη 19χρονου για Επίθεση σε Σχολείο με Κατηγορίες για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας και Παράνομη Οπλοφορία

Κολωνός : Κανένα ελαφρυντικό για το Μίχο

Ποινική Δίωξη: Συλλήψη 19χρονου για Επίθεση σε Σχολείο με Κατηγορίες για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας και Παράνομη Οπλοφορία. Ο Εισαγγελέας εξέδωσε ποινική δίωξη κατά ενός 19χρονου για ένα κακούργημα και τρεις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, ύστερα από την πρόσφατη είσοδό του σε σχολείο στην Κυψέλη και την επίθεσή του που επιφέρει τραυματισμό ενός μαθητή και του διευθυντή του σχολείου.

Η δίωξη περιλαμβάνει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε πολλαπλές περιπτώσεις, της παράνομης χρήσης βίας κατά υπαλλήλων (συμπεριλαμβανομένων απειλών κατά των αστυνομικών που παρενέβησαν), της διατάραξης της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο 19χρονος, που έχει ρίζες από την Γεωργία, εισέβαλε στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Κυψέλη στις 8:30 το πρωί και επιτέθηκε σε έναν 18χρονο μαθητή από τη Νιγηρία με ένα σφυρί, ενώ τραυμάτισε τον διευθυντή του σχολείου με ένα μαχαίρι όταν προσπάθησε να επέμβει και να τον αφοπλίσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το έγκλημα συνδέεται με μια διαμάχη μεταξύ του νεότερου αδελφού του κατηγορουμένου και του 18χρονου θύματος.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος διατείνεται ότι δεν είχε πρόθεση δολοφονίας και υποστηρίζει ότι προσπάθησε να αμυνθεί.

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Σύλληψη 56χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment