Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας 2022

Στο διάστημα 7-13/8/2022, διοργανώνεται το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας με χορηγό το Δήμο Τρίπολης από τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Ασεατών και το Σύλλογο Φιλοπρόοδων Ασέας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

07 Αυγ. 21:00 Ο Δήμαρχος Τρίπολης κος Κώστας Τζιούμης έρχεται αυτή τη φορά στην Ασέα ως γιατρός καρδιολόγος να μας μιλήσει για την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας με θέμα «ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ – ΔΙΝΩ ΖΩΗ»

07 Αυγ, 21:15 Παυλίνα Βουλγαράκη ! Φρέσκια όπως η ομορφιά των λουλουδιών, όμορφη όπως η ανατολή, ευγενής όπως η καρδιά ενός μικρού κοριτσιού! Η Παυλίνα μετά από πολλές προσπάθειες έρχεται στην Ασέα να μας « χορτάσει» ζωή, χαρά και ταξίδια στον ουρανό της!

08 Αυγ. 21:00 Ο δικός μας Δώρος Δημοσθένους με την όμορφη φωνή του έρχεται πάλι στην Ασέα πάντα με εκπλήξεις χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, παλιού γνωριμού μας, του Νεοκλή Νεοφυτίδη. 40 χρόνια πέρασαν από το φευγιό του Νίκου Γκάτσου και ο Δώρος είναι εδώ να μας θυμίσει τα μοναδικά του τραγούδια.

13 Αυγ 21:00 Τοπική γιορτή με παραδοσιακά τραγούδια και ατελείωτο χορό με την Γιώτα Κόκορη στο τραγούδι και τον Σωτήρη Κόκορη στο κλαρίνο!

Related posts

Αλλαγή προγράμματος των Αποκριάτικων εκδηλώσεων

Arcadia Spot GZ

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων δήμου Β. Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Αποκριάτικος Χορός του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment