Ελλάδα Επικαιρότητα

Προβλήματα στον Προαστιακό από την κακοκαιρία Elias

Προαστιακός : Καθυστερήσεις

Προβλήματα στον Προαστιακό από την κακοκαιρία Elias.
Η κακοκαιρία “Elias” προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία του Προαστιακού σιδηροδρόμου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Hellenic Train, οι δρομολογίες του Προαστιακού στη γραμμή του Αεροδρομίου επηρεάζονται σοβαρά. Συγκεκριμένα, τα τρένα λειτουργούν μόνο μεταξύ των σταθμών Αεροδρόμιο και Μεταμόρφωση.

Επιπλέον, υπάρχουν προβλήματα στις γραμμές Πειραιάς-Κιάτο και Αθήνα-Χαλκίδα. Το τρένο με αριθμό 1306 από τον Πειραιά προς το Κιάτο εκκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση από τον σταθμό της Κινέτας. Στη γραμμή της Χαλκίδας, υπήρξε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο τμήμα Αυλώνα – Οινόη, και ως αποτέλεσμα, το τρένο 1538 από την Αθήνα προς τη Χαλκίδα θα εξυπηρετηθεί με λεωφορεία, χωρίς να πραγματοποιήσει ορισμένες στάσεις. Το τρένο 1539 από την Χαλκίδα προς την Αθήνα θα λειτουργήσει επίσης με λεωφορείο, εξυπηρετώντας συγκεκριμένες στάσεις.

Στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα, το τρένο 882 δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο, και το τρένο IC 51 θα καταργηθεί μερικώς στο τμήμα Λειανοκλάδι προς Αθήνα, χωρίς αντικατάσταση με λεωφορεία. Το τρένο IC 50 θα καταργηθεί στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι, και η εξυπηρέτηση θα γίνει με λεωφορεία στο τμήμα αυτό.

Related posts

Αλλαγή στα δρομολόγια του ΟΣΕ

Arcadia Spot GZ

Κακοκαιρία Elias: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Μαγνησία (pics)

ArcadiaSpot Team

Κακοκαιρίας Elias : Που διακόπηκε η κυκλοφορία

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment